eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ORDU’DA IŞID EVİ

ORDU’DA IŞID EVİ
15 Nisan 2016 - 0:46

XCXCTürkiye yeni bir uyarıyla alarma geçti. Kars İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, 81 ile ‘gizli’ ibareli yazı göndererek IŞİD’in Ordu’nun da aralarında bulunduğu 70 ilde hücre evlerinin olduğunu bildirdi. Bu bilgi üzerine emniyet teyakkuza geçti.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nün “gizli” ibareli bir yazısı, terör örgütü IŞİD’in Türkiye’de 70 ilde uyuyan hücreleri olduğunu ortaya çıkardı. Emniyetin IŞİD içindeki bir muhbirinden alınan bilgiye dikkat çeken Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, örgütün 70 ilde hücre evlerinin bulunduğunu bildirdi. Örgütün turistik bölgeler ile bazı siyasi örgütleri hedef alacağını bildiren Karaduman, personelinden konu hakkında duyarlı olunmasını istedi.

IŞİD’in içerisindeki muhbirin Kars İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’a gönderdiği e-posta’da Ordu iliyle birlikte İstanbul, Trabzon, Samsun, İzmir, Diyarbakır, Mardin, Adana, Bingöl, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa, Mersin, Bitlis, Van, Batman, Konya, Kocaeli, Bursa, Kahramanmaraş, Siirt, Şırnak, Aydın, Ağrı, Antalya, Edirne, Osmaniye, Iğdır, Niğde Ve Amasya’nın da aralarında olduğu 70 ilde IŞİD’in hücre örgütlenmelerinin bulunduğu bilgisi yer aldı.

Emniyet Müdürü Karaduman, bu bilgileri verdikten sonra personelinden duyarlı olmalarını ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bilgi vermelerini istedi. Bahsi geçen illerde Emniyet birimleri alarma geçerken, vatandaşların da şüpheli, gördükleri durumu yetkililere ihbar etmeleri isteniyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-