eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Genç, Ünye Gençlik Merkezi İnşaatını İnceledi

Genç, Ünye Gençlik Merkezi İnşaatını İnceledi
15 Nisan 2016 - 14:09

sd

Yer tahsisi Ünye Belediyesi’nce  yapılan ve 2 milyon 600 bin liralık projesi olan “Gençlik Merkezi”nin yapım çalışmalarına başlandı.

Bir yıl içerisinde bitirilmesi hedeflenen inşaat alanında Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar incelemelerde bulundular.

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye’nin markalaşmasında rolü olacak bu güzel eserin Ünye’ye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

İnşaat alanında gezen Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ünyeli gençlerin her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlanan Gençlik Merkezinin birçok branşta faaliyet göstereceğini söyledi.

Çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Genç; “Ünye Gençlik Merkezimiz şuanda stadyumun içindeki yerinde faaliyet gösteriyor. Gençlik Spor Bakanlığımız bu Gençlik Merkezini yatırım programına almıştı. Bizde göreve başladığımız günden itibaren bu merkezi kurup, aktif hale getirmeyi kendimize görev bildik. Ünye’mizin Gençlik Merkezi kazanmasında bir nebze de olsa faydamız bulunduysa ne mutlu bize.

Ben öncelikle Ünye’ye bu merkezi kurma talebimizi onayladıkları için Gençlik Spor Bakanlığımıza, spora verdikleri desteklerden dolayı milletvekillerimize özellikle de Başbakan Yardımcımıza, bu araziyi Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze tahsis eden Ünye Belediyesine ve her organizasyonumuzda bize yardımcı olan Ünye Kaymakamımıza teşekkür ederim. İnşallah Gençlik Merkezimizi bir yıl gibi bir süre zarfında tamamlamayı planlıyoruz. Artık gençlerimiz Gençlik merkezindeki her alandan faydalanarak vakitlerini daha kaliteli geçirecekler. Dolayısıyla burası gençlerimizin gözde bir mekanı olacak. “ dedi.

Aslında projenin ilk etapta daha küçük olduğunu belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bu projenin, Genel Müdür Yardımcısının yoğun gayret ve çabalarıyla il tipi bir Gençlik Merkezi haline geldiğini söyledi.

Çamyar sözlerine şu şekilde devam etti; “İnşaatı başlayan Gençlik Merkezimiz toplamda 2 milyon 600 bin liralık ve bir yıl teslim süresi olan bir proje. Müteahhit firmamız proje inşaatına oldukça hızlı başladı. Ünye’miz genel anlamda hızlı bir değişimin, dönüşümün içerisinde. Gençlik Merkezimiz aktif hale geldiğinde gençlerimizin sıkça uğrayıp vakit geçirecekleri alanların başında geleceğine inanıyorum. Bütün devlet, Ordu ve Ünye birimleriyle koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Her projede olduğu gibi bu projede de emeği geçen herkese teşekkür ederim. “ dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-