eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

OSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

OSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ
13 Mayıs 2016 - 10:03

KAPAK (1)

OSKİ Genel Müdürlüğü 2016 yılı Olağan Genel Kurulu Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh başkanlığında sürdürülen toplantıya, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük ve ekibiyle birlikte İlçe Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri katıldı.
OSKİ’ NİN 2 YILLIK FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ
Büyükşehir Başkan Vekili Ahmet Çoruh OSKİ’ nin yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 2 yıllık süreçte hayata geçirilen yatırımları konu alan tanıtım videosu izlenerek yapılan işlerin görsel sunumu Genel Kurul üyelerine yapıldı. Genel Müdür Fatih Yürük hem kurumu tanıtan hem de OSKİ bünyesinde yapılan faaliyetlerin bilgilerini ana başlıklar altında sunum eşliğinde Meclis üyeleri ile paylaştı.
2015 YILI FAALİYET RAPORU GENEL KURUL ÜYELERİ TARAFINDAN OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
OSKİ’ nin 2015 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında gündem maddeleri görüşüldü ve ilgili maddeler oy birliği ile karara bağlandı. 2015 yılı faaliyet raporu da genel kuruldan oy birliği ile kabul edildi. OSKİ’ nin Denetçisi Tuncay Uzunçakmak’ ın 2015 mali yılı denetim raporunun genel kurula sunulmasıyla devam eden toplantı, İlçe Belediye Başkanları ve Meclis üyelerinin yönelttiği soru cevap bölümüyle son buldu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-