eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

YENİ BAŞKAN GÜLER

YENİ BAŞKAN GÜLER
18 Mayıs 2016 - 19:25
KOLÜnye Din Görevlilerinin yeni dernek başkanı belli oldu. Ticaret Odası Toplantı salonunda saat 13.00’da gerçekleştirilen seçime  dernek üyeleri katıldı.İki adayın seçimlere gittiği kongrede, Ünye Din Görevlileri Eski Başkanı Fehmi Dayanç ve Büyük Camii Müezzini Orhan Güler kıyasıya yarıştı.
Dostluk ve kardeşlik havasında geçen seçimlerde Orhan Güler 98 oy alarak yeni dönemde Ünye Din Görevlilerinin yeni dernek Başkanı seçildi.Dostluk ve kardeşlik mesajlarının verildiği olağan genel kurulda  taraflar centilmence bir birlerini tebrik ettiler.
Yapılan seçimin ardından  Ünye Din Görevlileri Derneğinin yeni başkanı Büyük Camii Müezzini Orhan Güler, bütün katılımcılara teşekkür etti.Din Görevlileri derneği önceki başkanına ve ekibine yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek,bu kutsal emaneti en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını belirtti. Ünye din görevlileri seçim sonucunda tatlı güzel birliktelik ortaya çıktı.
Seçimin galibi dernek üyelerimiz ve ünye din görevlileri oldu.Böyle bir kaynaşma sonucu görevi bana ve ekibime tevdi eden seçmen kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.
Orhan Güler’in Listesi 1. Orhan Güler 2. İbrahim çamyar 3. Yaşar Ahmet Şahin 4. İsmail Kırcı 5. Süleyman Güner 6. İsa Akdağ 7. Mustafa Ateş
Seçim sonuçlarına göre alınan oylar
Oy sayıları Orhan Güler 98 Fehmi Dayanç 80
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-