eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI KOCAELİ ŞUBESİ OSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI KOCAELİ ŞUBESİ OSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ
20 Mayıs 2016 - 10:58

KAPAKİnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı, Yönetim Kurulu ve Üst Kurul Delegelerinden oluşan 18 kişilik teknik heyet, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük ve ekibine ziyaretlerde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğünde uzun yıllar görev yaptığı dönemdeki meslektaşları tarafından yeni görev yerinde ziyaret edildi. Ziyaret kapsamında Genel Müdür Fatih Yürük gelen heyeti makamında karşıladı. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Tolga Ok; OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük’ ün alanında deneyimli bir inşat mühendisi olmasının kendileri açısından gurur verici olduğu vurgulayarak mühendislik camiasının sıkça kullandığı ve simgesi haline gelen temsili bir baret hediye etti. Yine uzun yıllar Kocaeli’ de mühendislik branşında geçmişinde önemli hizmetlere imza atan OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun’ a da heyet tarafından baret hediye edildi.

GELEN HEYETE OSKİ TANITILDI

Genel Müdür Fatih Yürük, 2 yılı aşkın Ordu’ da görev yaptığı sürede, OSKİ Genel Müdürlüğünde yapılan işlerin özetini gösteren bir sunum yaparak kurumun tanıtımını yaptı. Genel Müdür Yürük, OSKİ’nin 2 yıl boyunca yeni kurulan su ve kanalizasyon idareleri arasında en hızlı idari yapılanmasını tamamlayan, zaman kaybetmeden sahada yatırımlara hemen başlayan bir kurum olduğunu belirtti. Ordu’nun zor bir coğrafi yapısı olduğuna vurgu yapan Genel Müdür Fatih Yürük, Ordu ile Kocaeli arasında hem abone yapısı hem de yatırım boyutunda çok ciddi farklılıkların olduğunu ifade etti.

DÜNYA STANDARTLARINDAKİ TESİS, GELEN TEKNİK HEYETE TANITILDI

Yapılan tanıtım ve bilgilendirme sunumunun ardından Genel Müdürlük kampüsü içerisinde yer alan ve ağırlıklı mühendislerin ve teknik kadronun bulunduğu ek idari hizmet binasındaki çalışmalar yerinde gösterildi. Altınordu ilçesinde hizmet veren Durugöl atık su arıtma tesisi Genel Müdür Fatih Yürük tarafından gezdirilerek gelen heyete bilgiler verildi. Atık su arıtma tesisinin dünya standartlarında hizmet verdiğine vurgu yapan Genel Müdür Yürük, atık su arıtma tesisinin her aşamasını tek tek yerinde göstererek bilgiler verdi. Yine aynı kampüs içerinde kalan Alo 185 arıza bildirim hattı da gelen heyete tanıtıldı. Ziyaret edilen Alo 185 biriminde Genel Müdür Fatih Yürük çalışma metodu hakkında detaylı olarak bilgiler verdi.

Toplu fotoğraf çekimi ve temenni konuşmalarının ardından teknik gezi sona erdi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-