eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Başkan Öztürk’ten Net Haber Gazetemize Kutlama

Başkan Öztürk’ten Net Haber Gazetemize Kutlama
24 Mayıs 2016 - 7:48

gg

Çağın en dinamik mesleklerinden olan gazetecilik, insanlara haber ve bilgi sağlamak gibi çok yönlü bir görev içerir. Basın kurumları da toplumu bilinçlendiren, ülkenin çağdaşlaşma sürecinde büyük rol üstlenen kurumlardır.h

Ünye basınında açılan her gazete, kurulan her yeni kurum yeni bir ses ve yeni bir soluk demektir. Yayın hayatına başlayan ve 2. yılını dolduran Ünye Net Haber Gazetesi’nin doğruluk, tarafsızlık ve hakkaniyet ölçüsünden ayrılmadan bir yayın anlayışı içerisinde hayatını sürdüreceğine inanıyorum. Yöneticileri ve kalemleriyle Ünye’nin Ordu’nun fikir hayatına ve demokrasimizin gelişimine ışık tutacaklarından şüphemiz yoktur. Ünye basınının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına denetim görevini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir.

Günümüzde ülkelerin gelişmişliği ve toplumların kalkınması ile basın özgürlüğü arasında paralellik olduğu dikkatlerden kaçmamaktadır. Bu nedenle kamuoyunda “dördüncü kuvvet” olarak ta algılanan basının; habercilik yaparken ilkeli, dürüst ve tarafsız olması oldukça önem arz etmektedir.

Bu vesileyle Ünye NET Haber Gazetesi’nin 2. kuruluş yıldönümünü kutlar; yayında emeği geçen herkesi, kurucusundan yazı işleri müdürüne, muhabirinden tüm ekibe kadar tebrik eder, nice başarılı yıllar dilerim.

ALİ ÖZTÜRK

CANİK ÜNYE GAZETECİLER DERNEĞİ

BAŞKANI

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-