eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Haznedar Anaokulu’ndan 7. Kültür ve Sanat Günleri Etkinlikleri

Haznedar Anaokulu’ndan 7. Kültür ve Sanat Günleri Etkinlikleri
31 Mayıs 2016 - 15:18

aaa

Ünye Haznedar Anaokulu 7. Kültür ve Sanat Günleri kapsamında resim ve fotoğraf sergisi düzenlendi. Haznedar Anaokulunda gerçekleşen sergide minik öğrenciler bir yıl baaoyunca yaptığı resimleri ve çektiği fotoğrafları ailelerine sergiledi.
 
Ünye Haznedar Anaokulu sahibi Prof. Dr. Ayşe Yalın, Haznedar Kültür ve Sanat Günleri’nin devam edeceğini söyleyerek bu yıl etkinliklerin 7.sını düzenlediklerini belirtti.
 
Ünye Haznedar Anaokulunda düzenlenen etkinlikte minikler, bir yıl boyunca hazırladıkları resimleri ve çektikleri fotoğrafları ailelerine gösterdi.
 
Etkinliğe ilişkin Ayşe Yalın, şu bilgiyi verdi:a
“Bu günler resim, fotoğraf, müzik, belgesellerle donanmış günlerdir. Bugün ki resim ve fotoğraf sergimizde fotoğrafları 3.5 – 4.5 yaş aralığındaki çocuklar, resimleri ise 4-6 yaş gurubu çocuklar yaptı. Çocuklara tuvali veriyoruz, Sanat Danışmanımız Zeynep Mutlu’nun danışmanlığında bu resimleri bir yıl boyunca resim dersinde yapıyorlar ve böylece çok güzel ürünler çıkarıyorlar. İnşallah bu çocuklarımızın içinden ressam ve fotoğrafçılar çıkacak. Bugün burada çocuklarımız, resim ve fotoğraflarını ailelerine sergileyecekler. Sonrasında evlerine götürerek, en değerli yerlere asacaklardır. Haznedar ailesi var olduğu sürece kültür ve sanat günleri devam edecek”
 
Etkinliğe ailelerin yanı sıra Ünye Kaymakamı Mustafa DEMİR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa ERDEM de katıldı. 
 
 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-