eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

103 Yaşındaki Fatma Nine Ağrılarından Kurtuldu

103 Yaşındaki Fatma Nine Ağrılarından Kurtuldu
08 Haziran 2016 - 10:37

a

TORUNUNDAN TORUN GÖREN 103 YAŞINDAKİ FATMA NİNE AĞRILAR İÇİNDE GELDİĞİ HASTANEDEN GÜLEREK AYRILDI!!!

103 yaşında olan ve Terme de yaşayan Fatma ALKA adlı hasta ileri derecede bel fıtığı rahatsızlığı nedeni ile Özel Ünye Çakırtepe Hastanesine başvurdu.

Ağrılar içinde Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU’na başvuran Fatma nine burada yapılan tetkikler sonucunda ileri derecede bel fıtığı hastası olduğu çekilen MR ile tespit edildi.

Kuvvetli ağrı kesicilere rağmen çektiği ızdırabı dinmeyen Fatma nineye ameliyat kararı alındı. Yaşından dolayı büyük bir titizlikle tetkikleri değerlendirilen Fatma nine de ameliyata engel bir durum olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU tarafından ameliyata alınan Fatma nine yaklaşık 40 dakika süren başarılı bir ameliyatın ardından ağrılarından kurtulmuş bir şekilde servise alındı.

Bir gün sonra takip edildiği serviste yürütülen Fatma ALKA, 3 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edildi.

Fatma ninenin 70 yaşındaki kızı, 60 yaşındaki gelini ve torunu duydukları memnuniyetten dolayı;  Hastane Yönetimine, ameliyatını gerçekleştiren doktoru Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.  Dr. Ahmet EROĞLU’na , ameliyat süresince başından ayrılmayan ve her an takibini gerçekleştiren Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uzm. Dr. Musa Yılmaz ACAR’a, yattığı servisteki hemşire ve personellere teşekkürlerini iletti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-