eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Yurtdışı Seferleri Başladı

Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Yurtdışı Seferleri Başladı
19 Temmuz 2016 - 16:17

Ordu-Giresun Havalimanı Projesi havadan görüntülendi

Türk Hava Yolları’nın Ordu-Giresun Havalimanı’ndan direkt düzenleyeceği yurtdışı seferleri, bugün itibariyle başlıyor.

Ordu-Giresun Havalimanının daimi hudut kapısı olmasıyla birlikte, Türk Hava Yolları’nın bu havalimanından ilk ticari yurt dışı uçuşu,  19 Temmuz 2016 tarihinde  Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a gerçekleştiriliyor.

İlgili seferler sayesinde Orta Doğu’dan gelecek turist grupları, Türkiye’nin önemli sahil şehirlerinin yer aldığı bölgeye direkt uçuş gerçekleştirebilecek. Riyad’a gidiş, geliş toplam altı uçuş olarak planlanan direkt seferler, bugünden itibaren haftanın her Salı günü düzenlenecek olup, 23 Ağustos 2016 tarihine kadar devam edecek.

Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları’nın, söz konusu direkt seferleri düzenlemekteki öncelikli amacı, yer aldığı bölgenin gözde şehirlerinden olan Ordu ve Giresun’a yurtiçi ve yurtdışından gelen turist potansiyelini artırarak, ülke turizmine katkı sağlamak. Böylece bölgenin ağırlıklı fındık üretimine bağımlı ekonomisine alternatif oluşturarak, farklı iş alanlarının geliştirilmesi de ayrıca hedeflenmekte.

Bu amacı desteklemek adına milli havayolu; bölgeye yurt içinden sosyal medya fenomenleri, yurt dışından acente ve sosyal medya temsilcileri için gezi çalışmaları düzenlemekte. Bunun yanı sıra önümüzdeki aylarda da, özellikle Orta Doğu ülkelerinden gelecek olan misafirler için benzer ve kapsamlı  tanıtım faaliyetleri de planlanmakta.

Türk Hava Yolları ailesi; bu icraatlar çerçevesinde değerli desteğini esirgemeyen Ordu Valisi Sn. İrfan Balkanlıoğlu, Giresun Valisi Sn. Hasan Karahan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Enver Yılmaz, Giresun Belediyesi Başkanı Sn. Kerim Aksu ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekteri Sn. Çetin Oktay Kaldırım’a en derin şükranlarını arz eder.

 

Türk Hava Yolları A.O.

Basın Müşavirliği

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-