eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ÜNYE MEMUR SEN “Bu millete tarifsiz acılar yaşadı”

ÜNYE MEMUR SEN “Bu millete tarifsiz acılar yaşadı”
21 Temmuz 2016 - 17:06

CCC

Ünye Memur Sen İlçe Başkanı Davut ŞİŞMAN basın açıklaması yaptı. Şişman açıklamasında;

 

“15 Temmuz 2016 tarihinde şerefli ordumuz Türk Silahlı Kuvvetleri içinde cunta oluşturan illegal bir yapının vatanımıza, bayrağımıza, milletimize, milli ve siyasi irademize yönelik gerçekleştirmek istediği darbe girişimini nefretle lanetliyoruz.

 

Devlet içinde paralel yapılanmalarla Türk silahlı kuvvetlerinin içine sızmış farklı bir takım eşkıyalarla Milli iradeye zarar verilmeye çalışması sonucu yaşananlar karşısında sessiz durmadık durmayacağız.

Milletin bağrından çıkan Türk silahlı kuvvetlerinin içine sızmış askeri kamuflaja girmiş terörist grup tarafından Darbe Kalkışması yapılmaya teşebbüs edilmiştir. Bu eşkıya güruhu emir-komuta zincirine uyulmaksızın Başkomutanımızı Sn Cumhurbaşkanımızı ve milletin iradesini hedef almışlardır. Ancak milletimiz her ilinde ve her ilçesinde ve her beldesinde, mahallesinde bu ihanet şebekesine gereken cevabı gecikmeksizin vermiştir.

Bu millet çok badireleri atlattı, birçok darbeleri gördü. Bu millet 1960 darbesini gördü, 1971 darbesini gördü, 28 Şubat’ı gördü. Allah’a hamdolsun bugün Türkiye’nin geldiği noktada ülkemiz demokrasisinde ilerlemeyi kaydetmiştir.

Türkiye’nin gelişmesini istemeyen, Türkiye’nin demokratikleşmesini baltalamaya çalışan bir grup Türkiye’de darbe yapma teşebbüsünde bulunmuştur. Bu darbe girişiminde bulunanlara meydanı boş bırakmayacağız. Türkiye’de bu girişimler sonuç alamayacaktır. Bunların başarılı olmaları asla mümkün değildir.

 

Sendika temsilcileri olarak buradayız. Halk olarak sokaktayız. Görüş farklılıklarını bir tarafa bırakarak meydanlara dökülmüş ve Milli İrade ’ye sahip çıkılmıştır. Bu demokrasi mücadelesinde canını hiçe sayan, bu uğurda can veren şehitlerimizi bu büyük millet asla unutmayacaktır.

 

Geçmişte yapılan darbelerin bile 15 Temmuz’daki kadar alçakça olmadı. “Bugüne kadar hiçbir darbe, halkına karşı silah çekmemiş, havadan halkını bombalamamış ve halkının üzerinden tankla geçmemiştir. Fakat asker kılığına girmiş, beyinleri haşhaşla uyuşturulmuş cani teröristler ve üst akılları, 15 Temmuz Cuma günü bu millete tarifsiz acılar yaşattı. Ülkemiz ve milletimiz, ferasetiyle büyük bir badireyi daha atlattı.

“Türkiye’nin dört bir yanında, milletimiz sokaklarda, tankların önünde, milli iradenin yanında olmuştur”. Bu kutsal mücadele milletimizin dua ve destekleriyle bastırılmıştır. Memur sen teşkilatları olarak bizler de Aziz ve necip milletimizin binlerce mensubu gibi milli irade üzerinde vesayete izin vermedik vermeyeceğiz.

Bu darbe kalkışması Türkiye’nin gücünden korkanların planıdır. Bu darbe girişimi, yıllarca milleti sömüren paralelin vesayet kurma inadıdır. Millet planlarını bozdu. İnancıyla, darbe inatçılarını tarihin çöp sepetine koydu. Oradan çıkışları yok. Yeni bir plan yapmalarına, yeni tezgâh ve kumpaslar kurmalarına izin vermeyeceğiz. Darbecilerin son nefesi tükenene kadar, alanları, meydanları terk etmeyeceğiz.  Türkiye’nin yolunun kesilmesine, yönünün değiştirilmesine geçit vermeyeceğiz”.

 

Aziz milletimizin iradesine karşı düzenlenen, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek bu girişimi şiddet ve nefretle kınıyor, Destansı bir direniş örneği sergileyen, hainlerin önünde canı pahasına set oluşturan, kurumların işgal edilmesini engelleyen, milletin üzerine kurşun yağdıran asker görünümlü teröristlere geçit vermeyen şehitlerimizi unutmayacağız ve unutturmayacağız. Şehitlerimizin ve gazilerimizin hesapları sorulacağına eminim. Onları da minnet ve rahmetle anıyorum.
Allah ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmasın.” dedi.

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-