eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

MUSA KIRANLI’DAN “24 Temmuz Basın Bayramı”MESAJI

MUSA KIRANLI’DAN “24 Temmuz Basın Bayramı”MESAJI
24 Temmuz 2016 - 2:32

indir

Demokratik yaşamın vazgeçilmez unsurlarından biri haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan “basın”, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan önemli unsurlarındandır.

Yazılı, işitsel ve görsel kanallar aracılığı ile her zaman olduğu gibi bugün de yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları yerine getirildiğini düşündüğümüz tüm basın mensupları ve çalışanlarına görevlerindeki özverilerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Farklı görüşlerin seslendirilmesine imkân sağlamak, sorunlar hakkında özgür tartışma ortamı oluşturmak, yanlışlıkları dile getirmek, toplumsal bilinci güçlendirmek, kamu yararını gözetmek gibi toplumsal açıdan çok önemli bir işlevi yerine getirirken, yorulan, yıpranan, gözden uzak emek veren insanların en yoğun çalıştığı bir alandır “Basın”.

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla;  basın mensuplarımızın, sosyal ve özlük hakları ile çalışma koşullarının iyileştirilerek daha iyi şartlarda görevlerini yerine getirmesi ve çağın gereklerine uygun teknolojik imkanlara kavuşturulması gerektiğine inanıyoruz.

Bilginin elde edilmesi, topluma ulaştırılmasında doğru ve tarafsız yayıncılık anlayışını ilke edinen ve ilimizde ilçemizde kamuoyunu bilgilendirme görevini başarıyla yerine getiren, yazılı, görsel ve işitsel basınımızın bütün çalışanlarına sevgi-saygı ve selamlarımı sunuyorum.

Şüphesiz ki, çağdaş bir toplum için; basının güvenilirliği ve tarafsızlığı büyük önem arz ederken ülkenin sanayileşmesi kalkınması ve üretmesi içinde Mesleki Teknik Eğitime nitelikli insanlara da ihtiyaç duyulmaktadır. Basına özgürlük ve Tekniker potansiyelimiz harekete geçirildiğinde ülkemiz daha da yukarıya çıkacaktır.

Ülkemizde 2 milyona ulaşan Teknikerler gibi Kendi çabalarıyla ayakta duran ve boyun eğmeyen basın-yayın organlarının özgür ve demokratik Türkiye’nin aydınlık geleceği olduğu unutulmamalıdır.

Ünye Fen Adamları Derneği Başkanı ve Türkiye Teknikerler Birliği Ordu İl Temsilcisi olarak 15 Temmuz gecesi demokrasimize yapılan haince saldırıya karşı tüm milletimiz gibi “demokrasi nöbetine” devam ediyor, şahsım, yönetim kulumuz ve üyelerimiz adına  “24 Temmuz Basın Bayramını” en içten duygularla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Musa KIRANLI

 

Ünye Fen Adamları Derneği Başkanı

Türkiye Teknikerler Birliği ORDU İl Temsilcisi 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-