eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

DENİZE KAÇAN ÇOCUK BOĞULDU

DENİZE KAÇAN ÇOCUK BOĞULDU
05 Ağustos 2016 - 1:15

eee

Kıyıda kumsalda oynarken denize kaçan 6 yaşındaki çocuk boğularak yaşamını kaybetti.

Ünye İnciraltı Plajı’na ablası ve akrabalarıyla gelen 6 yaşındaki Atakan Çiftçi, kumsalda oynamaya başladı. Küçük çocuk bir süre sonra denize girip oynamaya devam etti.Yakınları farkına varmadan Atakan Çiftçi oyun için girdiği denize boğularak öldü. Küçük çocuğun cesedi Adli Tıp Kurumuna gönderildi.resim

Ünye İnciraltı Plajında girdiği denizde boğularak hayatını kaybeden 6 yaşındaki Atakan Çiftçi’nin cenazesi kesin ölüm nedeninin tespiti için gönderildiği Trabzon Adli Tıp Kurumu’ndan Gölevi Mahallesi’ndeki evine getirildi.

Müslüm Çiftçi’nin torunu, Emine ve Hasan Çiftçi’nin oğlu, Mevlüt, Özkan ve Onur kardeşlerin yeğeni küçük Atakan’ın cenazesi 4 Ağustos 2016 Perşembe günü ikindi namazını müteakip Merkez Gölevi Mahalle Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından,aynı mahallede bulunan aile kabristanlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.

Baba Hasan Çifti (38),  yaptığı açıklamada, “Ben işteydim. Eşim Emine’de (33) fındık yevmiyesine gitmişti. Amcası, halası, yengesi, yeğenleri ve 14 yaşındaki ablasıyla hep birlikte denize gittiler. Önce yüzmüşler birlikte, sonra birden gözden kayboluyor. Yaklaşık 1.5 saat sonra da 25 metre ileride kıyıya cansız bedeni vuruyor. Oğlum bu yıl Kurban Bayramı sonrası okula gidecekti, okulunu göremedi, çok üzgünüm. İçimiz yanıyor” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-