eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ORDU’DA NÖBET TAÇLANDIRILACAK

ORDU’DA NÖBET TAÇLANDIRILACAK
07 Ağustos 2016 - 3:40

GFGGG

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın demokrasi nöbetini taçlandıracaklarını belirterek 7 Ağustos tarihinde İstanbul Yenikapı’da yapılacak olan “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” 81 ilde de eş zamanlı olarak kutlanacak ve Ordu il merkezinde düzenlenecek olan mitinge ilçelerden yoğun hazırlıklar yapıldı.

BAŞKAN ERGÜN MİTİNGE HALKI DAVET ETTİ

Demokrasi nöbetinin 7 Ağustos tarihinde son bulacağını, İstanbul’da büyük bir demokrasi mitingi yapılacağını ve bu mitingin eş zamanlı olarak 81 ilde de düzenleneceğini, Pazar günü saat 17:00’da Ordu il merkezindeki Cumhuriyet meydanında düzenlenecek olan mitinge tüm Ünye halkını davet etmek istediğini söyleyen AK Parti ilçe Başkanı Arif Ergün ise, “İl merkezinde düzenlenecek olan bu mitinge tüm  halkımızın katılım göstermesini istiyorum. 23 gecedir bizleri yalnız bırakmayan halkımıza minnettarız, teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

MİLLİ İRADE PLATFORMUNDAN YAPILAN AÇIKLAMADA

07.08.2016 (Yarin) Saat:17.00’da İstanbul ile es zamanlı olarak 81 il Merkezinde ve Ordu İlimizde Demokrasi Nöbetinin 23. Gününde Kutlu Vatan Nöbetimiz “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” ile taçlandırılacaktır. Ordu’daki “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”ne katılmak isteyenler için Yarin Saat:15.00’da Cumhuriyet Meydanından araç kaldırılacaktır DENDİ.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-