eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ORDU’DA SICAK SAATLER

ORDU’DA SICAK SAATLER
10 Ağustos 2016 - 2:13

FFFFMesudiye ilçesinin ardından Ordu’da, Altınordu İlçesine bağlı Alınca Mahallesi’nde de terör alarmı verildi. Alınan bilgilere göre, geçtiğimiz hafta saat 23.00 sularında şüpheli dört kişiyi gördüğünü ileri süren bir vatandaş, jandarmayı arayarak durumu bildirdi. İhbarı değerlendiren jandarma ekipleri, bölgede operasyon başlattı. Operasyonlara Giresun Bölge Jandarma Komutanlığı’ndan da takviye asker gönderildi.

JANDARMA KONUYU DEĞERLENDİRİYOR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Alınca Mahalle Muhtarı Engin Dursun, “Bir mahalle sakinimiz gece şüpheli dört kişiyi gördüğünü beyan etti. Beni aradı ve durumla ilgili bilgilendirdi. Ben de hemen jandarmayı arayarak konuyu aktardım. Jandarma ekipleri hızlı bir şekilde konuyu değerlendirerek çalışma başlattı.” dedi.

SIRTLARINDA ÇANTA VARDI

Muhtar Dursun, “Vatandaşımızın söylediğine göre bir tanesi önden, üç tanesi arkadan yürüyormuş. Önde gidenin üzerinde sırt çantası varmış. İkisinin üzerinde asker kıyafeti varmış ve ellerinde kürek varmış. İlk görüşte asker sanmış ancak şüpheli hareketleri nedeniyle kuşku duymuş.” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-