eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

BAŞKAN SAĞLIĞINA  KAVUŞTU!!!

BAŞKAN SAĞLIĞINA  KAVUŞTU!!!
11 Ağustos 2016 - 10:01

AHNET

Çarşamba Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Selahattin AKKUŞ başarılı bir boyun fıtığı ameliyatı sonrası sağlığına kavuştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin AKKUŞ, çektiği ağrılarından Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU’nun gerçekleştirdiği başarılı ameliyatla kurtuldu.

Her iki dirsekte ve kolda şiddetli ağrılarının olduğunu, bu ağrılarından  kurtulmak için tüm tedavi yöntemlerini kullandığını,  sonunda  her iki kolunu neredeyse kullanamaz hale geldiğini belirten Çarşamba Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Selahattin AKKUŞ tedavi için Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU’na başvurduğunu söyledi.

Burada yapılan muayene ve tetkiklerde 4 seviye ileri derecede boyun fıtığı ve kanal daralması tespit edildiğini söyleyen Başkan Akkuş, aynı ameliyatta tüm fıtıklarının temizlendiğini ve mevcut kanal daralmasının da giderildiğini anlattı.

Ameliyattan sonra ağrılarının büyük bir kısmının geçtiğini söyleyen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin AKKUŞ, 20 gün sonra kontrol için geldiğinde ise sağlık durumunun çok daha iyi olduğunu kaydetti.

Çarşamba Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin AKKUŞ ameliyatını gerçekleştiren doktoru Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU’na, tedavi olduğu Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Yönetimi ve Çalışanlarına teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-