eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

YAZ SPOR OKULU TAM GAZ DEVAM EDİYOR

YAZ SPOR OKULU TAM GAZ DEVAM EDİYOR
15 Ağustos 2016 - 1:20

aa

Ünye İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları 29.06.2016 tarihinde gerçekleşen açılışın ardından faaliyet göstermeye devam ediyor.

Ünye Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Yaz Spor Okulu hakkında bilgi aldığımız Ünye İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, spor etkinliklerinin 2016-2017 eğitim öğretim dönemi başlayana kadar devam edeceğini söyledi.

Yaz aylarında gençleri spora  yönlendirebilmek ve vakitlerini değerlendirme adına açılan kurslardan öğrencilerin ve velilerin memnun olduğunu, fakat yaklaşık bir haftadır bölgemiz genelinde başlayan fındık dönemi nedeni ile öğrenci sayılarında azalma görüldüğünü belirtti.

Ünye İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu gazetemize yaptığı özel açıklamada şu şekilde konuştu;

“Her yıl olduğu gibi bu yıl da basketbol, voleybol, judo, taekwondo, wushu, masa tenisi, güreş, halter, rahvan at binicilik gibi farklı branşlarda yaz spor okulu etkinliklerini başlattık. Önceki yıllardan daha fazla hizmet vermek adına uygulama başlamadan önce antrenörlerimizle beraber çok çalıştık. Ramazan ayında standımızda velilerimizi bilgilendirdik ve akabinde spor bakanımızın mektuplarını kendilerine ulaştırdık. Bu vesileyle oldukça yoğun bir talep oldu. Yaz boyunca çalışmalarımız tüm hızıyla devam etti. Bölgesel olarak fındık sezonuna girdiğimiz için yaklaşık bir haftadır öğrenci sayımızda azalma var. Ama ortalama 10 gün sonra okul sezonu açılana kadar tekrar yoğunluk olacağını tahmin ediyoruz.” Dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-