eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

HAYALLERİNE KINA İLE KOŞUYOR

HAYALLERİNE KINA İLE KOŞUYOR
14 Ağustos 2016 - 2:32

VEDED

Ünye’de kalıcı dövme yaptırmak istemeyen ya da bir süre sonra sıkılırım diye düşünenler Hint kınası tercih ediyor.7 den 70’e herkesin tercih ettiği hint kınacısı  17 yaşındaki İrem Karaman,açtığı stantta yüzlerce çeşit kına deseniyle insanlara mutluluk dağıtıyor.Ünye iskelesinin girişine stant açan İrem ile şuan revaçta olan işi hakkında özel röportaj yaptık.

YAZ TATİLİMİ DEĞERLENDİRİYORUM

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okumak, avukat olmak istiyorum diyen İrem Karaman gazetemize şöyle konuştu “Ben 17 yaşındayım. Mustafa Rakım Anadolu Lisesi 3. sınıf öğrencisiyim. Yaz tatilimi bu şekilde değerlendiriyorum. Burada renkli hint kınası yapıyorum. İnsanlar hint kınasını çok merak ediyorlar ve çok da rağbet var.Bay, bayan genç yaşlı ve tesettürlü herkes geliyor. 71 yaşında  teyzeye bile kına yaptım.

HİNT KINASI TAMAMEN SAĞLIKLIDIR13925216_1214381471929960_8709722352161340347_n

Hint kınası, Türk kınasıyla hiçbir alakası olmayan bir kınadır. Siyah hariç farklı renkleri de mevcut. Hint kınası iki hafta kalıcılık süresi olan doğal organik bir kınadır. İçinde hiçbir kimyasal olmayan tamamen zararsızdır. Hiçbir şekilde can acıtmıyor. Görünüşünde diğer dövmelerden hiçbir farkı yok. Hint kınasının alerji yaptığı hiçbir insan duymadım, görmedim.

Bana bu işe başlamamda en büyük cesareti veren kişi annemdir. Buradan kazandıklarımla okulum için yatırım yapıyorum. Evimize katkı sağlıyorum. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okumak, avukat olmak istiyorum.

Günde en az 50 kişiye dövme yapabiliyorum. İşimi severek yapıyorum ve insanların mutlu olması beni oldukça memnun ediyor. Okul açılana kadar buradayım. Bana ulaşmak isteyenler  ınstagram hesabımız olan  @UNYEHINTKINACISI adresinden kolaylıkla ulaşabilirler.” dedi.

İREMİN HOCASI VE DESTEKÇİSİ ANNESİ KONUŞTU

Kızı İrem’e yaptığı işte destek veren anne Yasemin Karaman ise;“Ben bayan kuaförüyüm ve bu işin eğitimini aldım. Kızım İrem de buna meraklandı, bende öğrettim. Biz 4 yıldır isteyen herkese hint kınası  yapıyoruz. Önceleri 2 yıl evde, sonra ki zamanlarda stant açarak sokakta yapıyoruz. Ayriyeten istek olursa  kına gecelerine, düğünlere, kadın günlerine gidiyoruz.

EVLATLARINIZI DESTEKLEYİN

Kızım İrem okulunda da başarılı olan çok güçlü bir çocuk. Hem okuyor, hemde bu işi yapıyor. Ben artık kendimi geri çektim, İrem daha ön planda ve daha güzel kınalar yapıyor. İrem bu işten kazandığıyla ilk önce kendine çok istediği telefonu aldı. Daha sonra okul ihtiyaçları için birikim yapıyor. Eve katkıda bulunuyor. Özel kişisel ihtiyaçlarını karşılıyor. İrem Hukuk okumak, avukat olmak istiyor. Eşimde her zaman destekçimiz oldu. Allah herkese İrem gibi evlat nasip etsin.” Dedi.

ddds

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-