eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

AK Parti’nin Haftalık Toplantısından Notlar

AK Parti’nin Haftalık Toplantısından Notlar
24 Ağustos 2016 - 15:07

2

AK Parti Ünye ilçe teşkilatının haftalık olağan toplantısı yapıldı. İl Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Halil Öz, İl Başkan Yardımcısı Ekonomi İşler Başkanı Sedat Cesur , İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Hatipoğlu, Halil Kuru , İlçe Başkanı Arif Ergün ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarının katıldığı toplantıda 15 Temmuz darbe kalkışmasının öncesi ve sonrası, vatandaş üzerinde bıraktığı etkiler değerlendirildi.

ÜNYE HER ALANDA TEŞKİLATÇILIĞIN EN İYİSİNİ YAPIYOR TEŞEKKÜR EDİYORUM

Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkan Yardımcısı Halil Öz, Ünye İlçe Teşkilatının çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, “Ordu ilimiz coğrafi olarak 3 e ayrılmaktadır, Merkez , Fatsa ve Ünye havzası eğer Ünye teşkilatımız güçlü olursa hinterlandındaki ilçelerinde etkileneceğini ifade ederek ben burada Ünye İlçe Başkanım Arif Ergun Başta olmak üzere tüm teşkilat mensubu kardeşlerime teşekkür ediyorum, her alanda teşkilatçılığın en iyisini yapıyorlar, mahalle teşkilatlanmaları, sandık teşkilatlanmaları yüzde yüz, gençlik , kadın teşkilatlanmaları aynı şekilde bugün seçim varmış gibi Ünye teşkilatı hazır bu da bizi ziyadesi ile memnun ediyor” dedi.

15 TEMMUZ ARADAN YÜZ YIL GEÇSE DE UNUTULMAMASI VE GELECEK NESİLLERE DE UNUTTURULMAMASI GEREKEN BİR DARBE KALKIŞMASIDIR

Halil Öz, 15 Temmuz darbe kalkışmasına değinerek “Biliyorum çok konuşuldu , çok tekrar ediliyor. Ancak; 15 temmuz darbe kalkışması aradan yüz yıl geçse de unutulmaması ve gelecek nesillere de unutturulmaması gereken bir darbe kalkışmasıdır. Belki dünyada eşi benzeri olmayan , sayın Cumhurbaşkanımızın sürekli tekrar ettiği belki de tek benzerliği haşhaşiler olan bu din adamı kılığındaki din düşmanı zalim ve alçak adam ve aveneleri, kendi askerine ,polisine ve sivil vatandaşlarına bomba yağdıran, güya sözüm ona kainat imamı adı altında bu kadar zalimce ve bu kadar haince ve alçakça bir kalkışma için milletini , devletini hiçe sayan bir anlayış olabilir mi ? evet gözü dönmüşlük , ihtiras ve hırs onu alçakça bir kalkışmaya yöneltebiliyor” ifadesini kullandı.

FETÖ OLSA OLSA HAÇLI ZİHNİYETİNİN PAPAZI OLUR1

Terör Örgütü FETÖ’ye ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Öz, “Bizim bir din adamından beklentimiz dünyada eşi benzeri olmayan hoş görü ve ahlak dini Yüce İslam dinimizi en güzel şekilde anlatsın , en güzel şekilde yaşasın, hey hat ; Pensilvanya’daki firari terörist başının ruh haline bakın, adamın yaptıklarına bakın, hele en son konuşmasına bir bakın “Haçlının ülkenizi işgal etmesi çok tehlikeli değildir. Çünkü sizinle onlar arasında kırmızı çizgiler vardır. Bir kere onlar sizin kadınınıza kızınıza ilişmezler. Mabedinize ilişmezler. İlişmemiş Haçlılar” diyor utanmadan sıkılmadan, bırakın eskiyi son haçlı zihniyetinin Irak’ta, Suriye’de , Afganistan’da, Bosna’da yaptığı ahlaksızlıkları tecavüzleri, mabetlerimizi yerle bir edişini bilmeyen mi var.” dedi.

 

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-