eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Kendi Saçını dahi Tarayamıyordu!!! 

Kendi Saçını dahi Tarayamıyordu!!! 
25 Ağustos 2016 - 0:45

aaaKendi elimle saçımı dahi tarayamıyordum!!!

Bu sözler yıllardır boyun fıtığı rahatsızlığı çeken ve sonunda kolunu kullanamaz hale gelen boyun fıtığı hastası  Hacı SORUÇ’a ait.

Yıllardır bu rahatsızlığı çektiğini ve ilaçlarla hastalığını geçiştirdiğini  söyleyen hasta Hacı SORUÇ ,  20 gün ağrı içinde kıvrandığını ve kolunu kullanamaz hale geldikten sonra doktora başvurduğunu belirtti.

Rahatsızlığından dolayı Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU’na başvurduğunu belirten hasta burada yapılan tetkiklerden sonra ameliyata alındığını vurguladı.

Ameliyattan önce koluyla hiç bir işini yamadığını, tek kolu yokmuş gibi yaşadığını ve sadece parmak uçlarını oynattığını belirten hasta Hacı SORUÇ; ameliyattan bir gün sonra ayağa kalkıp kolunu eskisi gibi rahatlıkla kullana bildiğini belirtti.

Bu hale gelebildiğine inanamadığını söyleyen hasta, ameliyat sonrası ağılarından tamamen kurtulduğunu herşeyden önce kolunu rahatlıkla kullanabildiğini vurguladı.

Son olarak kendisini sağlığına kavuşmasında vesile olan ve ameliyatını gerçekleştiren Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU’na  dualarla  teşekkür eden hasta Hacı SORUÇ; hastane yönetimi  ve çalışanlarını da verdikleri güler yüzlü ve sorunsuz hizmetten dolayı tebrik etti.

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-