eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

CHP İlçe Teşkilatı Genel Başkanlarına Yapılan Saldırıyı Kınadı

CHP İlçe Teşkilatı Genel Başkanlarına Yapılan Saldırıyı Kınadı
26 Ağustos 2016 - 14:11

DSC_0239 (2)

Cumhuriyet Halk Partisi  Ünye İlçe Teşkilatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadı. Üyeleriyle beraber basın toplantısı gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Yalçın konuşmasında şunları kaydetti:

“Ülkemizin birlik ve beraberliğine yapılan bir saldırıdır”

“Sayın Genel Başkanımıza ve bazı parti yöneticilerimize, aralarında Ordu milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun’un da olduğu konvoya saldırı gerçekleşti. Türkiye’nin birleştirici gücü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanına ve beraberindeki heyete yapılan terör saldırısı kişisel bir saldırı olmanın ötesinde, Türk siyasetine, demokrasiye ve ülkemizin birlik ve beraberliğine yapılan bir saldırıdır.

Savaş meydanlarında kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun ve devrimlerin siyasi iradesine sıkılan kurşun bizi yolumuzdan alıkoyamayacaktır. Bizler bedeli ne olursa olsun her zaman “tam bağımsız Türkiye” demeye ve ilelebet Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatmaya devam edeceğiz. Hiçbir karanlık güç, bizi aydınlık bir Türkiye yaratma sevdamızdan vazgeçiremeyecektir. Bu elim terör saldırısında şehit düşen askerlerimize Allahtan rahmet, yararlılara acil şifalar dileriz. Terörü ve terörden medet umanları lanetliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“Yönetim Zafiyeti”

Terör olaylarının ülke gündemindeki durumunu da değerlendiren Yalçın, “Ülkemiz adeta terör çöplüğüne dönmüştür. Her bölgede olaylar olmaktadır. Kimsenin can güvenliği kalmamıştır. Bölgemizde Ordu, Giresun, Trabzon’da şimdi de Artvin’de terör olayları olmuştur. Ülkemizde büyük bir yönetim zafiyeti görülmektedir. Ülkenin yönetimi FETÖ’nün elinden kurtarılmalıdır. Bunun için artık siyasilere de el atılmalıdır. Şimdi moda oldu, herkes “aldatıldık” diyor. Bu aldatmanın ülkemize maliyeti çok ağır olmuştur.” dedi.

“İstiklal Savaşı çetin bir Türk zaferidir”

Tarihte bugün, Başkumandanlık Meydan Muharebesi’nin başlama yıl dönümüne de değine Başkan Yalçın, “Bugün Büyük Taarruz/Başkumandanlık Meydan Muharebesi’nin başladığı gündür. İstiklal Savaşı’nın çetin bir Türk zaferiyle sonuçlanmasını sağlayan bu çarpışma çok önemlidir. Türk ordusunun Yunan kuvvetlerine karşı başlattığı genel taarruzdur. Bağımsız bir Türkiye uğruna savaşan başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına Allahtan rahmet diliyoruz.” dedi.

Yalçın, yapılan saldırıdan dolayı üzüntülerini bildiren Ünye’deki siyasi parti başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarının başkanlarına ve halka çok teşekkür etiğini belirterek toplantıyı noktaladı.

DSC_0244

 

 

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-