eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

YILMAZ’IN SERT ÇIKIŞINA ANKARA NE DİYECEK ?

YILMAZ’IN SERT ÇIKIŞINA ANKARA NE DİYECEK ?
06 Eylül 2016 - 2:48

RVRRR

AK PARTİDE NELER OLUYOR?

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, katıldığı televizyon programında çok tartışılacak açıklamalar yaptı. Hakkında son günlerde gündemi meşgul eden soruları cevaplayan Başkan Yılmaz’ın hedefinde Cumhurbaşkanı Danışmanı İhsan Şener ile Başbakan Yardımcısı Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş vardı. Başkan Yılmaz, hakkındaki FETÖ suçlamalarını cevaplarken birden  Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a yüklenmesi de geceye damga vurdu.

KURTULMUŞ’A ÇIKIŞI ŞAŞIRTTI14269898_10208730135284136_1897471563_n

Yılmaz, programda nedendir bilinmez Başbakan Yardımcısı Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş’a “5 mega proje sözü verdin ama ortada hiçbir şey yok, bu işlerin takibini Ordu’ya gelecek sen yapacaksın. Gitmediğin, yolunu bile bilmediğin yerler var oralara gitmeden bu işler yürümez” diyerek  Amerika’da bulunan Sayın Kurtulmuş’a yüklendi.

CUMHURBAŞKANI DANIŞMANINA AĞIR KONUŞTU

Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz’ün kaçırılması konusunda kendisine  iftira atıldığını belirten Başkan Yılmaz, yaşanan süreçle ilgili çok önemli bilgiler verdi. Başkan Yılmaz FETÖ Terör örgütü konusunda “15 Temmuz gecesinden beri sergilediğimiz duruş herkesçe bilinmektedir. Zira ben bu konulara hiç zaman karışmamış bir kişi olarak bu  iftiraları atanlarla hesaplaşacağım” dedi. Gecen hafta Ordu Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu hakkındaki iddialara değinerek bu olaylar nereden çıktı hepsini biliyorum, bu tür haber yapanları hukuki zeminde hesaplaşacağız diye devam etti.

Cumhurbaşkanı  Danışmanı İhsan Şener hakkında ağır ithamlarda bulunarak, “kamuoyunda hakkımda ne kadar kötü laf dolaşıyorsa bu iftiradır ve bunu ispata davet ediyorum” diyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “herkes bunun hesabını verecek” dedi. Kendisi hakkında karalama kampanyası başlatanı açık açık söyleyen Yılmaz, İhşan Şener’i suçladı..

TEDES’TE BAŞARILIYIZ

Tedes ve yol ihaleleri hakkında da konuşan Başkan Enver Yılmaz, “Tedes’te pilot il olarak gösteriliyoruz. Bir çok il yöneticileri gelerek bizleri kutladılar. Tedes konusunda bizlerden bilgi aldılar ve uygulaması konusunda yardım talep ettiler. Biz Tedes’i faaliyete geçirdiğimiz günden itibaren insanların can güvenliğini garantiye altık. O gündür kazalarda azalma oldu ve Türkiye’de kazalarda ki azalışta ilk sıradayız” dedi.

İHALE SUÇLAMALARINI KABUL ETMEDİ

Ayrıca programda yol ve Tedes ihalelerini alan firmaların FETÖ’cü olduğu yönündeki soruya ise, “biz ihaleyi yaparız şartları uygun olan firmalar ihaleye katılır en uygun rakamı veren işi alır” dedi. Yılmaz ayrıca “Bu ihaleye giren firmaları ben tespit etmedim, devletin kolluk kuvvetleri ve denetleyici kurumları var. Biz onların işini neden yapalım ki, madem bize bu firmalar yasaklı deselerdi bizde ihaleye almazdık. Şimdi biz mi kabahatli olduk” dedi.

KAMUYUNDA MERAK EDİLEN SORULAR BIRAKTI

Numan Kurtulmuş hakkında yaptığı açıklamalara kamuoyu anlam veremezken, sayın Başkan FETÖ’den bahsederken Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’u suçlayıcı konuşması, vatandaşlarda konu buradan neden ve nasıl buraya geldi diyerek şaşkınlıklarını gizleyemediler. Makamlar arası fark gereği yaptığı açıklamaları yakışıksız bulduklarını belirten vatandaşlar, Yılmaz’ın bu kadar ileri gideceğini tahmin etmiyorduk dediler.

Bu programın ardından ister istemez akıllara, “Ordu’da neler oluyor? Parti içi hesaplaşmamı var? Bilmediğimiz sıkıntılar mı söz konusu?” sorularını geldi. Vatandaşlar yoksa Başkan Yılmaz durup dururken, Başbakan Yardımcısına ve Cumhurbaşkanı Danışmanına sataşmazdı dediler.

Kamuoyu Ak partide ilerleyen günlerde ne yaşanacağını merak ederken, konunun muhatapları Yılmaz’a cevap verecekler mi, bekleyip göreceğiz. Asıl merak edilen ise Başkan Yılmaz’ın açık açık Ankara’ya kılıç çekmesine Ak sarayın ne diyeceğine ve nasıl  hareket edeceğini  merak etmeye başladıklarını belirtiler.

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-