eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye Devlet Hastanesi’nin Büyük Başarısı

Ünye Devlet Hastanesi’nin Büyük Başarısı
09 Eylül 2016 - 13:26

aa

Yeni binası ve gün geçtikçe artan personel sayısı ile birlikte hizmet kalitesi de yükselen Ünye Devlet Hastanesinde başarılar da ardı ardına geliyor.

Sağlık Bakanlığının yapmış olduğu son değerlendirmede Ünye Devlet Hastanesi Teşhis ile ilgili gruplar (TİG)değerlendirmesinde Türkiye 2. si oldu.

Sağlık Bakanlığının Temmuz ayı içerisinde yapmış olduğu değerlendirme sonrasında yine Bakanlığın  TİG Yetkilileri bizzat Ünye Devlet Hastanesine gelerek yerinde değerlendirmede bulundu.

Ünye Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. Güray YILMAZ, “Hastanemiz B grubu hastaneler içinde Temmuz ayı itibariyle TİG’de ödenen paraya bakıldığında hastaneler bazında  yatak sayısına göre Türkiye ikincisi,  dağıtılan para yönünden ise Türkiye 6.sı olmuştur. Bu başarıda emeği geçen başta TİG birimimiz olmak üzere tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye Devlet hastanesinde verilen hizmetin her geçen gün daha iyiye ve ileriye gittiğinin altını çizen Hastane Yöneticisi Op.Dr. Güray YILMAZ,  “Aramıza yeni katılacak olan doktor ve sağlık personellerimizle birlikte bu hizmeti daha iyi noktalara getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-