eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Kan Bağışı Rekorunu Onlar Kırdı

Kan Bağışı Rekorunu Onlar Kırdı
24 Mart 2015 - 17:19

VİDEO HABER

DSCN9439

Ordu ili genelinde yapmış oldukları kan bağışı ile rekor kıran Turgut YEŞİLIRMAK ve Kudret ERTÜRK sözlerinde kan bağışının bir insanlık görevi olduğuna değinirken herkesi kan bağışı yapmaya davet etti.

Ordu merkezde ikamet eden Turgut YEŞİLIRMAK yapmış olduğu kan bağışı ile ilgili,

”Şuana kadar 47 ünite kan bağışı yaptım. Kan bağışlamanın bir insanlık görevi olduğunu ve kan vermeye müsait herkesin bağışta bulunması gerektiğini, aksi taktirde kan ihtiyacı olup’ta bulamayanların vebalinin üzerinde olduğunu düşünüyorum. Bu mantıkla hareket ederek vücudum elverdiğince kan vermeye devam edeceğim. Buradan da herkesi kan vermekten değil de bulamamaktan korkmaya davet ediyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ordu İli genelinde en çok kan bağışında bulunan bir diğer isim Kudret ERTÜRK ise, 62 ünite kan vererek bu rekorun en başında gelmektedir.

Kudret ERTÜRK yapmış olduğu açıklamalarda;

”Ordu İli genelinde en çok kan bağışı yapan isimlerin başında 62 ünite kan bağışı yaparak ben geliyorum. Sağlığım elverdikçe de  kan bağışında bulunmaya devam edeceğim ve herkesinde bu insanlık vazifesini yerine getirmesini diliyorum.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-