eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ÇAYBAŞIN’DA NELER OLUYOR?

ÇAYBAŞIN’DA NELER OLUYOR?
22 Nisan 2015 - 0:54

VATANDAŞ MERAK EDİLENLERİ SORUYOR

yanik-tercih-edilmeyi-secti

30 Mart yerel seçimlerin de Çaybaşı’ndan Belediye Başkanı seçilen İsmet Yanık, 1 yıllık icraatları içerisinde birçok çalışmalarla adı anıldı.Tabi ki çok meyve veren ağaç taşlanır misali hakkında bir çok spekülasyonda kamuoyunu meşgul ediyor ,konuşuluyor ve merak ediliyor.

Çaybaşı belediyesinin 1 yıllık çalışmalarını takip ettik ve halka bu konu hakkında düşüncelerini sorduk ama önümüze başka sorunlar çıktı ve halkın isteğine sesiz kalamadık.Ve halk Başkana sordu biz yayınlıyoruz.

Vatandaşlar olarak  Belediye Başkanı İsmet Yanık’ın yaptığı faaliyetleri takip ediyoruz.Yaptığı işler var kimi beğenir kimi beğenmez,bunlar her zaman olabilecek şeyler ,mühim olan memlekete hizmet gelmesi.Lakin herkesin konuştuğu şaibeli durumlar var .Öyle şaibeler ki delilleri elimizde diye  konuşan insanlara Sayın Başkandan gerekli cevaplar verilsin, bizimde halk olarak huzurumuz yerine gelsin.

Biz Çaybaşı halkı olarak bu dedikodu ve ithamla karşı karşıya kalan sayın Başkanımız İsmet Yanık’aı duyduğumuz ithamları yakıştırmıyoruz.Sadece kendisinden hakkında dolaşan olumsuz ,şaibeli konulara cevap bekliyoruz ve bu söylentilere son vermesini istiyoruz.

Biz başkanımıza güveniyoruz düzgün çalıştığına inancımız tam ,ama kafamızı karıştırmaya çalışıyorlar dediler.

 Vatandaş soruyor...

1- Çaybaşı ve İlküvez ayrımı yaptığı söylenen Başkan İsmet Yanık’ın bu tutumu merak ediliyor ?

Konuşulan  konulardan  biri Belediye Başkanının ilçeyi ikiye böldüğü ve İlküvez’e öz Çaybaşı merkeze üvey evlat muamelesi yaptığı ve bununda tepkilere neden olduğunu yönünde ”bütün yatırımların  hep İlküvez’e yapılacağı, Çaybaşı’na çivi bile çakılmayacağını söyledi mi ?” merak ediyoruz.

2- Kamuya ait olan devlet araçları nerede kullanılıyor ?

Seçimlerden sonra birçok projeye ve çalışmaya imza atan Başkan Yanık’ın bu işleri yapması memlekete hizmet açısından güzel karşılıyoruz. Fakat devlet malını  başka yerlerde, başka amaçla ,müteahhitlere  kullandırdığı doğru mu?

3- İşkur’un tahsis ettiği işçiler nerede çalışıyor ?

İnsanlara ekmek kapısı açılması ve iş verilmesi memnunluk verici..İşkur’un belediyeye tahsis ettiği elemanların işlerini fazlasıyla yaptığı söyleniyor .Bu insanları amaçları dışında kendi özel işlerinde kullanıyor musunuz? dediler.

Kısacası, Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık’ın 1 yılı aşkın görevi dahilinde yapmış olduğu çalışmalar ve projeler memnuniyetiyle karşılanırken, vatandaşların sayın Başkana yukarıda ki soruları sorması ve cevaplarını beklemesi kadar doğal bir şey yok. Bizde kamuoyu ile kamu arasında köprü vazifesi görüyor ve Toplumun yararı için şaibeli ortamın kalkması adına ,halkın sesini sayın Başkana ulaştırıyoruz.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-