eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ÜNYE 1957 SPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

ÜNYE 1957 SPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR
23 Mart 2019 - 2:13

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta 23.Hafta bu hafta Ünye1957 spor Havza Belediyespor’u konuk edecek

Grupta sezonu uzun süre ikinci sırada sürdüren Ünye 1957 Spor gol averajı ile ikinci kez puan tablosunda üçüncü sırada yer alırken Ünye Şehir stadında Havza Belediyespor’u konuk edecek .

Maçtan farklı galibiyetle ayrılmak isteyen yeşil-beyazlılar da statü gereği grupta Altınordu Belediyespor’un 5 puan önünde götürdüğü mücadelesinde son üç haftaya puan farkını koruyarak girmeyi hesaplıyor.

Teknik Sorumlu Çağlar Çakır ve yardımcılarının idaresinde maça hazırlanan  Ünye1957 spor antrenmanlarda taktik çalıştı. Hazırlıkların  son bölümünde çift kale maç yapan yeşil-beyazlılar gayet tempolu geçen oyunsal çalışmasında attıkları gollerle teknik ekibi memnun etti.Hazırlıklarını tamamlayan yeşil beyazlı ekip galibiyete kilitlendi.

Grupta sezonu hem ikinci sırada hem de Altınordu Belediyespor’un üzerinde bitirmek isteyen Ünye 1957 Spor’un bir kulağı da Sinospor-Altınordu Belediyespor maçında olacak. Sinop’tan Altınordu Belediyespor’un puansız dönmesi durumunda farkı 8’e çıkartacak olan yeşil-beyazlılara son 3 maçından sadece 2 puan alması bile yeterli olacak.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-