eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye-Fatsa Uğur Okulları Aile Toplantısında Bir Araya Geldi

Ünye-Fatsa Uğur Okulları Aile Toplantısında Bir Araya Geldi
03 Nisan 2019 - 1:25

 

Ünye-Fatsa Uğur Okulları’nın aile toplantısı düzenlendi.

Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, Uğur Okulları Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çakır, Uğur Okulları Genel Müdür Yardımcısı Nil Çiçek, okul yöneticiler ve öğretmenlerin katılımıyla Ünye Atik Otel’de gerçekleştirilen toplantıda Uğur Okulları’nın vizyonu, misyonu ve amaçları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Düzenlenen aile toplantısında konuşmada bulunan Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu konuşmasında şunları belirtti;

Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu: “Uğur Dershaneleri Uğur Okulları’na dönüştükten sonra biz hem okul olarak gelişmeye hem de yaygınlaşmaya ve büyümeye devam ettik. Çok iyi bir eğitim kurumu markası olduk, eğitim kurumlarının 10-15 yılda alabileceği yolu biz 2-3 yılda almış olduk. Sınavlara hazırlık programlarımız, dijital platformlarımız ve alanında deneyimli öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizle Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumu olduk.

Her Öğrenci Kendi Çocuğumuz Gibidir

Uğur Okulları’nın bir farkı vardır. Bizim her öğrencimiz kendi çocuğumuz gibidir. Kendi çocuğumuzu nasıl yetiştiriyorsak, öğrencilerimize de aynı şekilde katkıda bulunuyoruz. Kurum olarak çocuklarımızı sınavlara çok iyi hazırlıyoruz ve sadece bugünü değil, çocuklarımızın yarınını da düşünmeliyiz. Onların sosyal, fiziksel ihtiyaçlarını en iyi şekilde hazırlamamız gerekiyor ve hazırlıyoruz. Öğrencilerimize 5 dilde faaliyette bulunmamız gerekiyor. Anadilimiz Türkçe’yi çok iyi edindirmemiz gerekiyor. Okuyan, okuduğunu anlayabilen ve bu şekilde kendini iyi ifade edebilen bireyler yetiştirmemiz gerekmektedir. Hedefimiz bir öğretmen olarak öğrencilerimize en iyi şekilde rol model olmak ve onların başarılarıyla iftihar etmektir.” diyerek sözlerini tamamladı.

Ünye-Fatsa Uğur Okulları Toplantısı Atik Otel’de düzenlenen akşam yemeği ile devam etti.

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-