eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

CHP İlçe Başkanı Maral ”sabretmenin zaferini kazandık”

CHP İlçe Başkanı Maral ”sabretmenin zaferini kazandık”
19 Nisan 2019 - 0:50

CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, 31 Mart Yerel Seçimlerini kameralarımıza değerlendirdi.

Maral, Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyük şehirlerdeki başarısının azmin ve sabrın sonuçları olduğunu ve bir sonraki genel seçimlerde CHP’nin büyük bir başarı oranıyla hükumet olabileceğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi idaresi altında çağdaş şehirlerin oluşacağını ifade eden Maral yaptığı açıklamada şu şekilde konuştu;

CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral: “Yerel yönetimler Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktisat alanıydı. 80 öncesi Cumhuriyet Halk Partisi büyük şehirlerde Belediye Başkanlıklarına hakimdi. 80’li yıllarda yapılanları gözden geçirirsek toplu taşıma araçları,tanzim satışlar gibi olaylar 12 Eylül 1980’den sonra unuttuğumuz şeylerdir. Bu süreçten sonra büyük şehirlerin çoğunluğu Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermiştir. Bundan sonra yapılacak ilk uygulamada İstanbul’da öğrencilere akbili 50 tl’ye indirmektir. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin idaresi altında çağdaş şehirlerin oluşacağına inanıyorum.

CHP, Bir Sonraki Genel Seçimlerde Büyük Bir Başarı Oranıyla Hükumet Olacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi yeni kazandığı belediyelerle, Türkiye Cumhuriyeti’nde yüzde 51’inin yaşadığı illerde Cumhuriyet Halk Partili yerel yönetimler olacaktır. Bu da önümüzdeki dönemde daha çağdaş bir idarenin olacağını ve bir sonraki genel  seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok büyük bir başarı oranıyla hükumet olacağını gösteren emareler vardır. Türkiye’nin geleceğinden düne göre çok daha fazla ümitliyiz. Bu seçimde de azmin ,sabrın sonuçlarını gördük .Genel başkanımız başta olmak üzere herkesin  çok büyük emeği var. Yıllardır yılmamanın, bir mücadelenin, sabretmenin zaferini kazandık.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-