eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ORMEK KURSİYERLERİ GÖNÜL DİLİNİ KONUŞTURDU

ORMEK KURSİYERLERİ GÖNÜL DİLİNİ KONUŞTURDU
19 Nisan 2019 - 11:49

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları Ünye Şubesi Yılsonu Etkinliklerinin 3. Günü, düzenlenen İşaret Dili Gecesi ile tamamladı.

Yılsonu Etkinlikleri kapsamında 16 Nisan’dan itibaren çeşitli etkinliklerle Ünyelilere unutulmaz günler yaşatan ORMEK Ünye Kurs Merkezi, son olarak İşaret Dili Gecesi etkinlikleri ile Ünyelilerle buluştu.

Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Anadolu Lisesi salonunda gerçekleştirilen program İstiklal Marşı ile başlarken, marş işaret diliyle okundu.

ORMEK ve Ünye Halk Eğitim iş birliğiyle açılan ve bu yıl 4.’sü düzenlenen programda eğitmen Arzu Kıranlı’nın, işaret dili kursiyerleriyle birlikte hazırladığı İşaret Dili Gecesiyle izleyiciler, konser ve tiyatro tadında gösterilerle hem duygu dolu hemde unutulmaz bir gece yaşadı.

Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı ORMEK’te açılan işaret dili kursuyla, işitme ve konuşma engelli bireylerin aileleri, dostları ve çevresinde yaşayan diğer insanlar ile iletişim kuramamasından kaynaklanan sorunların en aza indirilmesine çalışılıyor.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-