eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünyeli Gençler Şampiyonluk İçin Yola Çıktılar

Ünyeli Gençler Şampiyonluk İçin Yola Çıktılar
24 Nisan 2019 - 0:23

Rusya’nın Başkenti Moskova’da 26 Nisan-2 Mayıs tarihlerinde yapılacak şampiyonaya katılacak Ünyeli 3 milli sporcu, hazırlıklarını tamamladı. Antrenörleri Kenan Balcıoğlu eşliğinde son çalışmasını gerçekleştiren sporcular, Moskova’ya gitmek üzere yola çıktılar.  

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cemal Akar, Başkan Yardımcısı Selami Kurt, Genel Sekreteri Hasan Çarkacı ve yönetim kurulu son atrenmanlarında sporcuları ziyaret ederek, kameralarımıza açıklama yaptı. Çarkacı açıklamasında, Avrupa Wushu Kung Fu Federasyonunun düzenleyeceği 5’inci Gençler Büyükler Avrupa Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda Ordulu 5 milli sporcunun mücadele edeceğini söyledi.

Kulüp Genel Sekreteri Hasan Çarkacı şampiyonada Ordulu milli sporculardan büyük kadınlarda Gamzenur Sarı, Feyza Kevser Kurt, genç kadınlarda Gülnihal Çarkacı, Oya Kömürcü ve genç erkeklerde Cemil Eren Akdemir’in mücadele edeceğini aktararak, sporcularının moralinin yerinde olduğunu ifade etti.  

Kulüp Genel Sekreteri Hasan Çarkacı yaptığı konuşmada şunları ifade etti;

“Biz Ünye Dövüş Sanatları olarak 3 sporcularımızla çok gurur duyuyoruz.”

“Burada toplanma sebebimiz önümüzde bir Avrupa Şampiyonası var. Wuşhu ve Kungfu Avrupa Şampiyonası Rusya’nın Başkenti Moskava şehrinde yapılacaktır. Bizim kulübümüzden bizleri temsil edecek üç tane sporcu arkadaşlarımız vardır. Bizim kulübümüz 2010 yılında kurulmuş olan ve bu zamana kadar Türk Milli Takımlarına 18 civarında sporcu yetiştirmiş bulunmaktayız. Bu yıl ki gençlerimiz de ilerleyen zamanlarda hedefimiz 20-40 gibi artacaktır. Bizim de burada hedefimizi genişletip değişik noktalara ve yerlere ulaşmamıza sebep olacaktır. Avrupa Şampiyonusun da Ordu’yu temsilen 5 tane sporcu katılmaktadır. Bu 5 tane arkadaşın 3’de Ünye Dövüş Sanatları ve Gençlik Spor Kulübünden katılmaktadır. Biz Ünye Dövüş Sanatları olarak 3 sporcularımızla çok gurur duyuyoruz. Avrupa Şampiyonuna katılan arkadaşlarımıza tam destek veriyoruz. Kulübümüzün hedefleri belirlenmiştir, yol meydana çıkmıştır, bu saatten sonra bu yolda durmak yok, devamlı ileri diyerek gençlerimize hedeflerinde başarılar diliyorum.

Avrupa Wuşhu ve Kungfu Rusya’nın Moskava Şehrinde düzenlenen şampiyonada öncelikle Türk Milli takımımızı, İl ve İlçemizde bizleri iyi bir şekilde temsil edeceklerine canı gönülden inanıyorum. Güler kızımız öncesinde Uluslar Arası bir şampiyonada bizleri yine gururlandırdı. Bizlere bu yolda her türlü destek verenlere de teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-