eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ÜTBO’DAN YENİ PAZAR ATAĞI

ÜTBO’DAN YENİ PAZAR ATAĞI
24 Nisan 2019 - 11:15

 

Ünye Ticaret Borsası  tarafından gerçekleştirilen ve Ticaret Bakanlığınca desteklenen URGE Projesi kapsamında Mustafa Uslu Başkanlığında Yönetim Kurulunun Meksika temasları başladı.

Ziyarette pazar araştırması ve ihracat bağlantısı yapmak için yerel firmalarla görüşmeler  sağlanıyor ve fındık tanıtımı yapılıyor.

Bu kapsamda ilk olarak Mexico City Ticaret Odası ziyareti gerçekleştirildi .Ziyarette plaket takdimi ve şehirdeki ihracatçı firmalarla görüşmeler yapıldı.

Ünye Ticaret Odası üyelerine Meksika Ticaret Odası yetkilisi Lic.Karen Aragon Cruz tarafından Meksika ticaret hayatını anlatan bir kitap hediye edildi.Meksika Ticaret odasındaki toplantıda 8 ihracatçı firma katıldı.

Gayet olumlu ve sıçak geçen toplantıda  ÜTSO Başkanı Mustafa Uslu ve beraberindeki üyeler firmaları fındık hakkında bilgilendirdiler.Katılımcı firmalar ise Türk heyetine  fındık hakkında her türlü soruyu sorarak bilgi aldı ve  ihracat için şartları öğrendiler.

Meksika firmaları aynı zamanda Türkiye ye gelmek istediklerini ve üretim alanları ve tesisleri görmek istediklerini belirttiler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-