eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

EKMEKTE DOĞRUDAN SATIŞ VATANDAŞA YARADI

EKMEKTE DOĞRUDAN SATIŞ VATANDAŞA YARADI
25 Nisan 2019 - 1:24

Sofralarımızın vazgeçilmesi Ekmek fiyatları Ramazan ayı yaklaşırken zamlanacak diye vatandaş kara kara düşünürken, Ünye’de hizmet veren Arslan Gıda Ekmek Fırınından vatandaşın yüzünü güldürecek uygulama geldi.

Uzun süredir Ünye’de hizmet veren  firma piyasada 2 tl olan ekmeği 1,50tl satıyor.

Arslan Gıda Ekmek Fırını ve Unlu Mamulleri  yetkilisi Ali Arslan gazetemize yaptığı özel açıklamada konuyla ilgili şöyle konuştu;

”Enflasyonla topyekün mücadeleye bizde varız dedik.Yıllardır vatandaşın yanındayız ve olmaya devam ediyoruz.Vatandaşın ekmeği ile oynamıyoruz ve oynanmasına izin vermeyiz.Firma olarak aslında ekmeği normal fiyatlardan satıyoruz, diğer bayiler dışarıya satış yaptıkları için pahalı satmak zorunda kalıyorlar. Biz 400 gram ekmeği 1.50 TL’den satarken, ancak piyasalar 2 TL’den satıyorlar.

Bir kereye mahsus değil, her zaman indirimli satışlarımız söz konusu,bu yüzden şuan ki fiyatlarımız herhangi bir kampanya dahilinde değildir. Bu nedenle de ekmek fiyatları sürekli devam edecektir.Bu sebeple de Ramazanda herhangi bir zam söz konusu değildir.Şimdiden halkımıza bunun müjdesini verebilirim.

Biz ekmeği maliyet fiyatının üzerine kendi kar fiyatımızı katıp satışa sunuyoruz ,cüzi bir kar oranımız var.

Diğer Bayiler Bu Fiyatlara Neden Ekmek Satamıyor ?

Diğer unlu mamuller, ekmeği çıkarttıktan sonra bayilere servis yapıyorlar, arada ki kar ücretini tüketiciye değil de satış yaptıkları bayiye yansıtıyorlar. Diğer fırınların giderlerini baktığımızda; satış yaptıkları bayiye günde üç sefer yapıyorlar böylelikle de belirli bir miktarda araba yakıt parası oluyor.Bayiye satış yapmaları için belirli araç gereç veriyorlar ,elbette bunlarında belirli bir maliyeti oluyor.

Böylelikle de ekmeği vatandaşa normal fiyattan daha pahalı satmış oluyorlar. Biz ise imalathaneden alıp hiçbir aracıya vermeden direk vatandaşa satıyoruz. Bu uygulamayla bizim ekmek fiyatlarımızda daha uygun olmuş oluyor”dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-