eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’nden Yardımseverlere Teşekkür Plaketi

Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’nden Yardımseverlere Teşekkür Plaketi
02 Mayıs 2019 - 19:25

Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından, 4-8 Mart tarihleri arasında Ünye’de düzenlenen kermese katkıda bulunan kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür plaketi verildi. Programda Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’a da katkılarında dolayı plaket takdim edildi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda gerçekleşen programa Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Garnizon Komutanı Binbaşı Bünyamin Dönmez, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Esat Can Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, daire amirleri, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve şehit aileleri katıldı.

Kermese katkıda bulunan kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür plaketini şehit aileleri verdi.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda, Sabrican Demir ve Nisanur Alemdar günün anlam ve önemine uygun şiir okudu.

Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Ünye Sorumlusu Murat Alemdar programda yaptığı konuşmada, “Derneğimiz kurmadan önce Fatsa, Ünye gazi aileleri olarak tarafımıza İzmir’den bir hayırseverimizin göndermiş olduğu, şehit ailelerimiz tarafından dokuma iple örülmüş bere ve atkılarımızı sınır bölgesinde görev yapan askerlerimize götürerek  moral ve motivasyon sağladık. Dönüşümüzde ailelerimizin kopuk veya birbirini tanımayan, ayrıca herkesin kendi acısını bireysel yaşadığını fark ettik.

Acılarımızı birlikte yaşamak ve kendimizi yalnız hissetmemek adına derneğimizi kurduk ve birliktelik sağlamaya, iyi günde kötü günde beraber olmaya özen gösteriyoruz. Çıktığımız bu yolda şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyorum.” diyerek Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’nden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerini iletti.

Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Adem Çiçek; “Bizler maddiyattan çok manevi olarak birlikteliğe ihtiyacımız vardı. Kermesimiz sadece bir kermes değildi. Orada çok güzel birliktelik, beraberlik vardı. Bizim niyetimiz de kermesten ziyade o birlikteliği beraberliği yakalamaktı. En büyük destekçimiz Sayın Kaymakamımız olmuştur. Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum. Hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-