eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Resimlerini Sergileyen Minikler Ödüllerini Aldı

Resimlerini Sergileyen Minikler Ödüllerini Aldı
09 Mayıs 2019 - 13:11

Ünye Arif Nihat Asya Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tarafından Ünye’de bulunan ana sınıfları arasında düzenlenen 6. Geleneksel Resim Yarışmasının ödül töreni bugün gerçekleşti.

Ünye Arif Nihat Asya Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ödül töreninde okulun ana sınıfının etkinlik servisi ile öğrenciler ve velilerin birlikte hazırlayıp sunduğu geri dönüşüm kostümü defilesi yapıldı. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Ödül töreni öncesindeki uygulama ana sınıfı öğrencilerinin anneleri ile hazırladıkları geri dönüşüm kostüm defilesi, büyük bir ilgiyle izlendi.

Yarışma sonunda yapılan değerlendirme ile birinci olan Şehit Fatih Efiloğlu Okulu öğrencisi Hasret Senem Akmaca’ya ödül olarak bisiklet, ikinci olan Arif Nihat Asya Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Ana sınıfı öğrencisi Erkan Hüzeyfe Sezgül’e paten, üçüncü olan Yaşar Gazioğlu İlkokulu öğrencisi Büşra Türk’e kaykay verildi. Gölevi Anaokulundan Ayça Erdoğan ise yarışmada kırtasiye seti kazandı.

Yarışma sonunda ziyaretçiler açılan sergiyi gezdiler. Sergide Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Ana sınıfı 5 yaş öğrencilerinin yıl boyu yapmış olduğu çalışmalar ve yarışmadaki eserler sergilendi.

Törendeki sergi ve gösteriler misafirler tarafından büyük ilgi gördü.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-