eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Berke Çiçek Tasarım Anneler Gününe Hazır

Berke Çiçek Tasarım Anneler Gününe Hazır
11 Mayıs 2019 - 16:12

12 Mayıs Anneler Günü öncesi annesine ufak bir sürpriz yapmak isteyenlerin uğrak yeri olan Berke Çiçekçilik’de hazırlıklar tamamlandı.

Her bütçeye uygun çiçekleri ve anneler gününe özel olarak hazırlanmış aksesuarlarıyla Berke Çiçekçilik, annelerini mutlu etmek isteyen müşterileriniz bekliyor.

Anneler günü için değişik kendimize has  aranjmanlar yapıyoruz diyen Berke Çiçek Tasarım İşletmecisi Murat Özkaya konuşmasında şunları ifade etti;

“Biz tüm özel günlerde olduğu gibi anneler gününde de çiçek hazırlıklarımızı yaptık. Yerli çiçeklerimiz, orkide, gül çeşitlerimizin şuan hepsi elimizde mevcuttur. Güzel bir Ünye için kaliteli olarak ne gerekiyorsa hepsini hazırladık, yarın müşterilerimize sunacağız.

Anneler günü için değişik kendimize has  aranjmanlar yapıyoruz. Berke çiçekçilik olarak Ünye de her zaman en iyi kaliteyi yapmanın peşindeyiz. Karadeniz genelinde de bu sektörde bir numarayız ve müşterilerimiz daima bizi tercih ediyor.Herkesin zevkleri farklıdır. Zevklerine göre alıyorlar, bizde sunumları ona göre yapıyoruz. Kısacası Anneler günü için tüm gereken hazırlığı yaptık, Ünyelileri bekliyoruz. Tüm annelerin anneler gününü Berke Çiçek tasarım ailesi olarak kutluyoruz.”diyerek sözlerini tamamladı.

Anasayfa İçin Manşet Resmi Ekle

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-