eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Başkan Tavlı; “Vatandaşlarımızın Bayramı En Güzel Şekilde Geçirmesi İçin Çalışıyoruz”

Başkan Tavlı; “Vatandaşlarımızın Bayramı En Güzel Şekilde Geçirmesi İçin Çalışıyoruz”
04 Haziran 2019 - 2:50

Ünye Belediyesi tarafından şehir gelinde başlatılan kapsamlı temizlik çalışmaları Ramazan Bayramı nedeniyle hız kazandı.

ÜnyeBelediyesi’nin gayretli çalışmalarıyla daha temiz bir Ünye için yapılan hizmetler şehir genelinde hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Ünye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent merkezindeki rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra belirli periyotlarla mahallelerde köşe bucak kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştiriyor.En son cadde ve sokakları yıkayan belediyenin çalışmaları vatandaşlar tarafından  memnunlukla karşılandı.

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; “Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en güzel şekilde geçirmesi için belediye olarak üzerimize düşen görevleri en güzel şekilde yerine getiriyoruz. Halkımızın yaşam kalitesini sürekli artıran hizmetlerimiz yaklaşan bayram öncesinde daha da önem kazanıyor. İşte bizde bu noktada daha duyarlı bir şekilde hareket ediyoruz. Bu bayramda şehrimizde bulunan her vatandaşımız huzurlu bir bayram geçirecek. Herkesin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-