eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

“VIP” Tartışmasına CHP İlçe Başkanı Maral’da Katıldı

“VIP” Tartışmasına CHP İlçe Başkanı Maral’da Katıldı
08 Haziran 2019 - 0:53

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun Ordu-Giresun Havalimanı’nda VIP salonuna alınmamasıyla ilgili Çakır Medya kameralarına özel açıklamada bulundu.

Maral konuyla ilgili, olayın İmamoğlu’nun kendi isteği dışında gerçekleştiğini ve İmamoğlu’nun VIP’ten geçmekte ısrarcı olacak bir insan olmadığını belirtti.

Milletvekillerinin kendi nezaretinde birlikte seyahat ettiği kişilerin VIP’ten geçirme gibi yasal bir uygulama olduğunu belirten Maral açıklamasında şunları belirtti;

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İsa Maral: “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun akraba ziyareti ve Ramazan Bayramı nedeniyle çıktığı Karadeniz gezisinde, önce Trabzon’da kendi eş, dost ve akrabaların ziyaret ettikten sonra, parti tarafında üç ilde bayramlaşma programı düzenlenmiştir.

Bu programlarda tabi işin bu boyutlara geleceği bilinmiyordu. Giresun’da, Trabzon’da ve Ordu’da bayramlaşma programı çok katılım dolayısıyla mitinge dönüştü. Ordu’dan ayrılışı sırasında milletvekillerinin de yönlendirmesiyle VIP’den geçmek istediler  ama bu olay Ekrem İmamoğlu’nun kendi isteği dışında gerçekleşti.

Ekrem İmamoğlu’nu bütün kamuoyu tanıyor ve VIP’ten geçmekte ısrarcı olacak bir insan olmadığını biliyor. Bu anlamda oradaki hadiseler sonucu basına da farklı şekilde yansıyan şeyler oldu. Sanki Ekrem İmamoğlu’nun VIP’den geçme ısrarını olaylara neden olduğu şeklinde bir yaklaşım var. Bu tamamen yanlış bir yaklaşım, orada milletvekillerinin kendi nezaretinde birlikte seyahat ettiği kişilerin VIP’ten geçirme gibi yasal bir uygulama vardır.

Burada tamamen devletin Ordu’da ki mitingin kalabalık ve görkemli olmasından dolayı mitinge gölge düşürecek bir bahane yaratılması gerekiyordu. Bunu bu şekilde yapmak istediler ama başarılı olamadılar.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-