eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

BAŞKAN TAVLI’DAN HOLYWOOD NİKAHI

BAŞKAN TAVLI’DAN HOLYWOOD NİKAHI
09 Haziran 2019 - 3:11

Düğün ve nikah sezonunun başlamasının ardından çiftler merasim ve törenlerle evliliğe adımlarını atıyorlar.

Her çift hayallerindeki düğün ve nikahı gerçekleştirirken , Ünye’ de yapılan bir nikah merasimi hayli  ilgi çekti. Ama bizim için haber konusu olması Başkan  Tavlı’nın sevenler için kumsala inmesi oldu.

BAŞKAN TAVLI VATANDAŞI İÇİN SINIR TANIMADI YENİ TRENDE AYAK UYDURDU

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı  yeni evli çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmamaya devam ediyor. Çoğunlukla katıldığı davetlerde çiftlerin nikahını kıyan Ünye belediye başkanı Hüseyin Tavlı,vatandaşları için sınır tanımadığını gösterdi ve  benzerine az rastlanır bir nikah törenine imza attı.

AMERİKANVARİ NİKAHA BAŞKAN TAVLI İMZASI

Öyle ki ,Ünye’de gerçekleştirilen  nikah merasimi,

davet alanından tutun,konukların giyimlerine,dağıtılan ikramlara, gelin ve damadın arkadaşlarının giyim kuşamına ,çalınan müziklere ve tören alanının dizaynına kadar adete Holywood yapımı bir film karesinden fırlamış gibi görenlerin oldukça dikkatini çekti.

Orta yaş gurubun iyi hatırlayacağı 90’lı yıların sonlarında gösterime giren ve dünya çapında popüler kültür fenomeni Amerikan Pastası filminden esintiler sunan Ünye’de ki nikah merasimi, genellikle salonlarda görmeye alıştığımız Belediye Başkanları görüntüsünden  farklı bir başkan portresi karşımıza çıkardı.

Ve Başkan Tavlı,kendinden hiç beklenmedik bir performans göstererek sevenlerin nikahını kumsalda kıydı.

Görünen o ki, GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ adı altında vatandaşı için Başkan Tavlı’nın yapmayacağı hiçbir şey yok…

BAŞKAN TAVLI ANADOLU DÜĞÜNLERİNDE DE NİKAHA BEKLENİYOR

Lakin merak konusu olan ,gençlerimize örnek olabilecek kültürümüzden uzak nikah merasimi için hazır bulunan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı  , bakalım önümüzde ki günlerde aynı şevk ve istekle kırsal kesimde ki  kendi kültürümüzün izlerini taşıyan Anadolu düğünlerinde  nikah kıyarken görecek miyiz?

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-