eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Öğrencilerinden Görülmeye Değer Sergi

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Öğrencilerinden Görülmeye Değer Sergi
12 Haziran 2019 - 18:02

Ünye Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, öğrencilerinin yıl boyunca yapmış olduğu çalışmaları bugün gerçekleştirmiş olduğu sergi ile sergiledi.

Öğrencilerin çalışmalarının yer aldığı sergiye İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz katılarak serginin açılışını gerçekleştirdiler.

Öğrenciler tarafından hazırlanan her çalışmayı tek tek inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, öğrencilerle sergi hakkında sohbet edip, emeği geçen herkesi kutladı.

Okulun görsel sanatlar öğretmeni Serpil Yüce öğrenciler tarafından hazırlanan sergi ile ilgili şunları ifade etti: “Bütün yıl boyunca öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmaların, vermiş olduğu emeklerin sonucunu bu sergi ile göstermek istedik. 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalarla bu güzel sergimizi oluşturduk. Açılışımızı da İl Milli Eğitim Müdürümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz de katıldı. Ben bu sergide emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum.” diye konuştu.

Okulun 6. sınıf öğrencisi Barış Şentürk hazırlamış olduğu “grafik” temalı çalışmalarla ilgili şunları belirtti: “Hazırlamış olduğum bu çalışmalarda amacım farklı yerlerdeki farklı şeylerin, cisimlerin bir araya getirilerek uyum içerisinde sergilenmesi oldu. Her gün bu çalışmalara zaman ayırarak çalışmalarımın sergide sergilenmesini sağladım.”diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-