eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü Erdem’e Duygusal Veda Yemeği

İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü Erdem’e Duygusal Veda Yemeği
14 Haziran 2019 - 1:31

Ünye İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü ve Ordu İl Milli Eğitim Uzmanı Musa Erdem için çalışma arkadaşları tarafından veda yemeği düzenlendi.

1997 yılında Ordu’da ilinde  göreve başlayan ve  bugün itibariyle Antakya Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Musa Erdem’e arkadaşları  vefa örneği gösterdi.

Yaklaşık 22 yıldır Ünye ve Ordu bölgesinde görev yapan ve çalışmalarıyla herkese örnek olan Ünye İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü Musa Erdem’in ,Ünye Hüseyin Sabri Kadı Konağı’nda gerçekleştirilen veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.

ORDU’da sırasıyla;

04.11.1997 Ikizce-Şenbolluk Ziliftar ilköğretim Okulu,

2004-2008 yılları arasında Ünye Yeşilkent ilköğretim okulu,

2008-2012 ORDU İL Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ,

2012-2017 Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ve son olarak

2017-2019 ORDU İL MEM Eğitim Uzmanı olarak çalışan Musa Erdem duygularını şöyle paylaştı.

”ÖNEMLİ OLAN BU GÖK KUBBEDE HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK”

Ordu’da yaklaşık 22 yılı geride bırakmış oluyorum. Bu görevler süresince, gerek eğitim-öğretim ve gerekse diğer alanlarındaki faaliyetlerde hizmet vermeye çalıştık; ‘Beşer şaşar ‘ kavlince hatalarımızda olmuştur, “affoluna”! Üzerimizde emeği, hakkı olanlar vardır; Hakkınızı helal ediniz! Görevde bulunduğum süre içerisinde birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarıma, okul ve kurumlarımızda görev yapan bütün personelimize, velilerimize, sivil toplum kuruluşlarına, komşularımıza, dostlarımıza ve aileme çok teşekkür ediyorum. Her başlangıcın bir bitişi olduğu gibi görevlerin de bir sonu vardır. Önemli olan bu gök kubbede hoş bir seda bırakarak ve mutlu bir şekilde ayrılmaktır.

VEFALI DOSTLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Ünye’de gerek çalışırken, gerekse ayrıldıktan sonra büyük bir uyum içerisinde çalışma imkanı bulduğum kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve

müdürleri ile bir aradayız. Hazırladıkları program için; Ünye Nüfus Müdürü Sayın Fahri Çoban, Ünye Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Sayın İrfan İnce, Ünye Orman İşletme Müdürü Sayın Ozan Aydın, Ünye Kadastro Müdürü Sayın Alparslan Çelik, Ordu Valiliğinde Araştırmacı Sayın Ömer Güneş, Güvenler Camii İmami Sayın Ali Şimşek, Ordu Valiliğinde Araştırmacı Sayın Mehmet Aktiken, Ünye Tarım Müdürü Sayın Ferda Yıldırım, Ünye Mal Müdürü Sayın Cemal Yıldız, Ünye Tapu Müdürü Sayın Ali Osman Topçuoğlu, Gölevi Mahallesi Muhtarı Sayın Hasan Yüksel, Harita Mühendisi Sayın Hüseyin İncekara ve Ünye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sayın Vural Yıldırım ‘a teşekkür eder görevlerinde ve hayatlarında Allah’tan muvaffakıyetler dilerim.

Tüm dostlarımdan dua bekliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah’a Emanet Olunuz.”diyerek sözlerini tamamladı.

Bizde  Çakır Medya Ailesi olarak sevilen,sayılan,çalışkan  ve aynı zamanda başarılı müdüre yeni görevinde başarılar diliyor,Ordu ve Ünye adına hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-