eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Nuriye Mahallesine Hizmet Yağmuru

Nuriye Mahallesine Hizmet Yağmuru
18 Haziran 2019 - 0:44

Nuriye Mahallesi, çalışkan muhtarı Naci Erdurak ile yepyeni bir görünüme kavuşuyor.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Nuriye Mahallesi için muhtar adaylığını açıklayan ve mahalle için her türlü hizmete hazır olduğunu belirten Erdurak, muhtar olduktan bu güne kadar mahalle için yaptığı hizmetlerle göz doldurdu.

Nuriye Mahallesi ve mahalle sakinleri için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Erdurak, mahallenin altyapı, yol, su, elektrik gibi sorunların yanı sıra mahalle sakinlerinin her türlü sorunuyla da tek tek ilgileniyor.

Son olarak Nuriye Mahallesi’nde bulunan bozuk yolları tespit ederek yol yapım çalışmalarının başlamasına vesile olan Erdurak’ın 3 aylık muhtarlık süresi boyunca yaptığı hizmetler mahalle sakinlerinin de dikkatini çekti.

Muhtar Erdurak’ın bu kadar kısa süre zarfında Nuriye Mahallesi’nin başta yol olmak üzere bir çok sorunuyla ilgilendiğini belirten Nuriye Mahallesi sakinleri, Naci Erdurak’ın muhtarlığında mahallede büyük değişimlerin olacağına inandıklarını belirtti.

Mahallede yapılan çalışmalar ile ilgili de Nuriye Mahallesi Muhtarı Naci Erdurak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya, Fen İşleri Müdürü Orkun Oral’a,Oski Ünye şube  müdürü Ersin Avanoğlu’na ve mahalleliye  mahallenin sorunlarıyla ilgilendikleri için teşekkürlerini iletti.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-