eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

BAŞKAN KAN EMİCİLERE AMAN VERME!

BAŞKAN KAN EMİCİLERE AMAN VERME!
18 Haziran 2019 - 2:56

Al birini vur ötekine yapılan hatalardan veya uygulamalardan ders almamaya devam ediyoruz.

Ünye belediyesi’nde  2014 -2019 döneminde yaşanan skandal uygulamaları sonucunda görev süreleri dolmadan İçişleri bakanlığı tarafından görevden alınan bir Belediye Başkanı örneği ortada dururken ,hala aynı zihniyetlerin belediyede iş başında olması pes doğrusu dedirtti.

Önceki rezalet belediye tablosu ve başkanı görevden başkanı alınmış bir şehir olmanın utancını yaşarken,hala yapılan yanlışlıkların tekrar edilmesine akıl sır erdirmek  mümkün değil.

Öyle ki kamuoyunda da en fazla tepki yalan israflardan biri olarak görülen bu kapsamda İçişleri bakanlığının yapmış olduğu teftişler sonucunda sarı zarflar yollanan kişilere hala aynı bakış açısıyla (beslenmesi) yaklaşılması manidar olarak karşılıyoruz.

Kamuoyunun tepkisini çeken ve müfettişlerin raporlarında tespit edilen medya ve basına dağıtılan ,özellikle de trilyonluk kazançlar sağlayan kişi ve kurumlara eski yönetimler gitse de yeni yönetim aynı çizgide destek vermeye devam ediyor.

Kısacası isimler değişse de hatalar değişmiyor.

Cumhurbaşkanının ısrarla üzerine bastığı ve belediyeleri israf etmemesi ve tasarruf paketleri uygulaması yönündeki uyarılarına rağmen, halen bazı basın mensuplarına bir önceki dönem belediye yönetiminin fahiş rakamlar ödemesi gibi rakamlar ödenmesini hayretler içinde izlemeye devam ediyoruz.

Devletin malı deniz yemeyen keriz mantığıyla yaklaşık 8 trilyon liralık belediye harcamasını büyük bir kısmını alan 1-2 Medya kuruluşuna aynı rantların sağlandığını tespit ettik.

Öyle ki basın ilan kurumu kullanılarak bu medya kuruluşlarına resmi yollardan ,önceki hataları görmezden gelinerek tekrardan destek verildiğini gözler önüne serildi.

Keyfi peşkeş

Belediyelerin ve kurumların ilan mevzuatına göre 200.000 liraya kadar herhangi bir gazete veya Medya kuruluşunda duyuru ve ilan yapma zorunluluğu yokken, sadece keyfiyetle  inisiyatif kullanarak 200.000 TL nin altındaki çok küçük rakamları gazetelerde ilanlara çıkarması ‘’Bu ne perhiz ne lahana turşusu’’ dedirtti.

Hüseyin Tavlı ilk sınavda çuvalladı

Yani görevi başlarken tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmeyeceğiz diyen ve bu yönde de kamuoyunun güvenini arkasına alan Hüseyin Tavlı bu konu ile alakalı bilgisi ve emri var mıdır ? kendisine soruyoruz.

Bazı basın ve medya kuruluşlarına yanına çekebilme ve yandaş yapabilme adına regal ve illegal yollardan aynı eski yönetimin yapmış olduğu gibi para dağıtan bir belediye yönetimi ve başkanını kesinlikle onaylamayacağımızı kamuoyunun adına belirtmek istiyoruz.

Uyarıyoruz

Çakır Medya olarak tüyü bitmemiş yetimin hakkının emek sarf etmeden sadece yandaş yapılabilme adına peşkeş çekilmesine karşı dik duracağımızı ve bu yönde eğilimleri  olabilecek, gerek Belediye Başkanı gerekse yönetimini şimdiden uyardığımızı ifade ediyoruz.

İlk günden beri duruşuyla bizde ve kamuoyunda güvenirlik kazanan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya bu tür uygulamalara son vermesini ve devletin parasını israf etmemesi gerektiğini hatırlatmak istiyoruz.

Sayın Başkan eğer bu bir hata ise hata yapanları bulun,yok eğer hata değil ise Sizin Ahmet Çamyar’dan ne farkınız kaldı…

MİLLETİ APTAL YERİNE KOYMAYIN LÜTFEN…

İŞTE O BELGELER

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-