eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ÜNYE PAZAYERİ KEŞMEKEŞİ VATANDAŞI İSYAN ETTİRDİ

ÜNYE PAZAYERİ KEŞMEKEŞİ VATANDAŞI İSYAN ETTİRDİ
19 Haziran 2019 - 1:18

Çakır Medya whatsap hattına gelen şikayetleri değerlendiren Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır,pazar yerindeki yıllardır süren kepazeliği ekrana taşıdı.

Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır,“Bugün günlerden Salı, yarın Ünye’nin halk pazarı kurulacak. Ama görmüş olduğunuz gibi sokaklarda yine adım atmaya yer yok. Çünkü tezgahlar yine bir gün önceden kurulmuş. Bu tezgahaların normalde akşam saatlerinde kurulması gerekirken maalesef ki salı günü saat 10:00 itibariyle kurulmaya başlanıyor. İnsanlar ve arabalar geçemiyor, insanlar  zor hareket ediyor.

Bu pazarların erken kurulmasının yanı sıra bir sıkıntımız daha var. Tam arkamızda belediyenin geniş bir otoparkı olmasına rağmen şuanda bütün araçlar sokaklarda park halinde. Bundan dolayı hareket halindeki araçlar için zor bir trafik akışı var. Gerek belediye, gerekse emniyet ekipleri, yollardaki bu araçların kaldırılıp park alanlarına getirilmesi hususunda gayret göstermeleri lazım. Vatandaş gerçekten bu durumdan müzdarip. Bu nedenle bizler geldik ve burada yayın yaptık. Yetkililerin gereken neyse onu yapacağını düşünüyoruz ”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-