eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ÜNYE DEV YAPTI,KAYMAĞINI SAKARYA YİYOR

ÜNYE DEV YAPTI,KAYMAĞINI SAKARYA YİYOR
21 Haziran 2019 - 1:38

Ünye menşeli Durak Fındık A.Ş’nin ,gazetelere yansıyan 30 milyon liralık yatırım ve 200 kişiye istihdam müjdesi kamuoyunda tepkiye neden oldu .Vatandaşı  haber önce mutlu etti sonra kızdırdı.

TEPKİ ALAN AÇIKLAMA

 ”Durak Fındık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Durak 30 milyon liralık yatırım temmuz sonu itibariyle bitmiş olacağını belirterek; ” Böylelikle 200 kişiye daha istihdam sağlayacağız.” dedi.”

HABER HATTIMIZ KİTLENDİ

Durak Fındık A.Ş yönetim kurulu üyesi Kadir Durak’ın yaptığı açıklamalara göre yapılan haber sonrası, kamuoyunda Durak Fındık yatırımını Sakarya yapmış.Ünye’ye ve Ünyeliye nasıl faydası var bir açıklasınlar dediler.

Vatandaşlar Durak Fındık A.Ş sektöründe ilk sırada olması bizi gururlandırıyor ,lakin çok marifetmiş gibi adeta bizimle kafa yapar gibi açıklama yapmak Kadir Beye yakıştı mı?

Bize ne Sakarya’dan ,Sen en büyük firma olarak Ünye’ye ele avuca gelen ne yaptın? diye soruyoruz.

Ünye’de kapısına gelen bir kaç kişiye yardım dışında ne gibi eserler yapılmıştır?Okul mu ? derslik mi? Veya kalıcı ne yapılmıştır?

Akçay’daki yabancı termik santral bile bölgeye okul kazandırırken Durak Fındık A.Ş elle gösterilecek ne yapmıştır?

Ünye’nin ve bölgenin kaymağını kepçe ile götüren fakat çay kaşığının ucuyla yardım yaptığı rivayet edilen Durak Fındık A.Ş   yatırım ağırlığını kendi memleketine vermesi gerekmez mi?

Hemşerileri işsizliğin pençesindeyken bunun farkında nasıl olamazlar ?

2019 hedefi 1,5 milyar TL ciro bekleyen bir firma olarak bu paranın zekatını verseler Ünye abat olmaz mı ?

SHOW DEĞİL VEFA BEKLİYORUZ

Kimse bize durak fındık 2019 yılında 30milyon TL’lik yatırım yapacak, 200 kişiye iş kapısı açacak diye kandırmasın .

O yüzden  Durak Fındık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Durak ilk önce Ünye’yi düşünerek yatırım yapmalı, Sakarya’da yaptığı işi burada pazarlaması doğru değildir.Haber başlığı bizi heyecanlandırırken sonradan hayal kırıklığına uğrattı.

Kısacası Ünye ile dev oldular , yatırım merkezi Ünye olmalıdır.

Veya Ünye  Gölevi’ye yapacakları okulu başlasınlar. Biz de o zaman Ünye’nin bağrından çıkan Durak Fındık A.Ş’i alkışlayalım yoksa yalandan yere Show yapmasınlar dediler.

Gazetemiz haber hattına iletilen mesajları kamuoyu ile paylaşırken,Ünye’nin en büyük değeri DURAK FINDIK A.Ş ye diyoruz ki yukarıdaki tepkileri dikkate alın ve Ünye’ye daha çok vefalı olun diyoruz.

İŞTE HAYAL KIRIKLIĞI YARATAN AÇIKLAMANIN HABER KAPAĞI

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-