eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral’dan İstanbul Seçimi Sonrası Çarpıcı Açıklama

CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral’dan İstanbul Seçimi Sonrası Çarpıcı Açıklama
25 Haziran 2019 - 0:58

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, “Cumhuriyet Halk Partisi şuan da Türkiye nüfusunun %50 ‘sini oluşturan 10 tane Büyükşehir’de seçim kazanmış durumda.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin ardından bugün Ünye Net Haber gazetemize özel açıklama yaptı.
Bundan sonraki süreçte en büyük değişikliğin kadınlara ve gençlere yönelik olacağını belirten Başkan Maral, ” İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri Türkiye’ye hayırlı olsun. Sosyal demokrat yöneticilerin Büyükşehirleri nasıl bir şehir yapacağını önümüzdeki dönemde göreceğiz.”diye konuştu.

Maral, bu başarının kazanılmasında görev alan CHP’nin bütün örgütleri başta olmak üzere herkese teşekkürlerini iletti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İsa Maral açıklamasında şunları kaydetti; “İstanbul Belediye Başkanlığı seçiminde emeği geçen herkese ve buradan oylarını kullanmak için İstanbul’a giden hemşirelerimize  teşekkür ediyoruz.

Her şeyden önce şunu belirtmek gerekiyor, bu seçimin tekrarına gerek yoktu zaten CHP tarafından kazanılmıştı. Ekrem İmamoğlu kazandığı bir seçimi ikinci defa kazandı. İkinci seçime karar verildikten sonra yapılan iftiralar ve çamur atmalar nedeniyle seçimin tekrarına da gerek olmadığına inana halkımız 800 bin farkla İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimini kazandı. Bundan sonra İstanbul’da rant dönemi şekilsiz büyüme, dikine yapılan çevre katliamları bunların hepsine son verilecek ve bundan sonra İstanbul’da yeni bir dönem başlıyor.Bu dönemde halk adına belediyeciliğin nasıl yapılacağını hep birlikte göreceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi şuan da Türkiye nüfusunun %50 ‘sini oluşturan 10 tane Büyükşehir’de seçim kazanmış durumda. Büyükşehir Belediyelerindeki başarımız bizi ileride genel seçimlerde de başarıya götürecek ve önümüzde ki dönemde Cumhuriyet sevdalıları, halktan yana siyaset yapanların İktidarlığını göreceğiz.

En büyük değişiklik ise kadınlara ve gençlere yönelik olacak

İstanbul’ da her şeyden önce çevre katliamlarının duracağına inanıyoruz. Ekrem İmamoğlu’nun da her zaman belirtiği gibi israfın , halkın nefes almasını zorlaştıran yeşil alan katliamlarının, gereksiz yatırımların, Ak Parti’ye taban oluşturmak adına savurganlığın önleneceğine ve bu kaynakların halk yararına kullanılacağına inanıyoruz. En büyük değişiklik ise kadınlara ve gençlere yönelik olacak. Biliyorsunuz ki İstanbul’da milyonlarca üniversite ve lise öğrencisi var, zaten Ekrem İmamoğlu  eğitime çok büyük yatırımlar yapacağını söylüyor. Önce insan yetiştirmeyle işe başlanacak ve kaynaklar doğru yönlendirildiğinde değişikliği hep birlikte göreceğiz.

Türkiye’ye hayırlı olsun, Türkiye artık eski Türkiye değil. Bundan sonra bu değişikliklerin Türkiye’dekilerden  kuvvetler ayrılığı sistemine de geçilmesini sağlayacak değişikliğin bir başlangıcı olacağına da inanıyoruz. Büyükşehirlerin sosyal demokrat yöneticilerin nasıl bir şehir yapacağını da önümüzdeki dönemde göreceğiz.”dedi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-