eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Seçim Sonrası Altın ve Döviz Piyasasındaki Son Durum

Seçim Sonrası Altın ve Döviz Piyasasındaki Son Durum
25 Haziran 2019 - 0:56

CCK Kuyumculuk İşletmecisi Cüneyt Coşgunalp, İstanbul seçimlerinin ardından döviz ve altın piyasalarındaki son durumunu yatırımcılar için değerlendirdi.

Coşgunalp sözlerinde “İstanbul Seçimlerinden sonra altın fiyatları yükselmeye başladı” diye belirtti.

İstanbul seçimlerinden sonra belirsizliklerin ortadan kalkmasının önümüzdeki aylarda ekonomiye iyi yön vereceğini söyleyen CCK Kuyumculuk İşletmecisi Cüneyt Coşgunalp sözlerine şu şekilde devam etti. 

CCK Kuyumculuk İşletmecisi Cüneyt Coşgunalp: “Geçtiğimiz hafta sonu itibariyle piyasalarda bir durağanlık başlamıştır. İstanbul seçimleri sonucu ile beraber bu sabah ilk açılışı özellikle döviz sepetindeki olumlu tepki ile yaptık. Bugün 5.72, 5.73 dolar fiyatı çekildi. Ama şu saat itibariyle 5.78, 5.79 civarında fiyatlar oluşmakta.

Özellikle altın ons fiyatında bir ivmelenme ve yükseliş görüyoruz. 250, 255 bandında olan gram altın fiyatı bir anda 262,50 krş’a kadar çıktı. Altın ons fiyatı 1410, 1411 gibi bir yükselme oldu. Bunun sebebi doların  bir anda yükselmesi oldu. Altın ons fiyatlarının yükselmesi ile beraber gram altın 260 ila 295 TL fiyat aralığını görecektir. Bu durumda gram Altın 262.50 krş, çeyrek altın 417 TL ve  tam altın 1408 TL civarındadır.

İstanbul seçimlerinden sonra belirsizliklerin ortadan kalkması ile mevcut yönetimin Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında ekonomiye daha iyi yön vereceğini kanaatindeyiz.”diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-