eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye Plaj Futbolu Turnuvası Belediye Başkanı Tavlı’nın Vuruşuyla Bugün Başlıyor

Ünye Plaj Futbolu Turnuvası Belediye Başkanı Tavlı’nın Vuruşuyla Bugün Başlıyor
27 Haziran 2019 - 14:42

Ünye 20. Uluslararası Kültür Sanat Ve Turizm Festivali kapsamında organize edilen geleneksel plaj futbolu turnuvası bugün saat 20.00’de yalı mevkii kum sahada başlıyor.

21 Haziran Perşembe günü başlayacak turnuva 21 Temmuz Pazar günü final maçı ile son bulacak. Turnuvaya Sarah Moda, Alp Medya Ajans, Loca Cafe, Önder Büfe, Elmacılar İnşaat, Köroğlu Kuyumculuk katılıyor.

Turnuva Statüsü Belli Oldu

Turnuva çift devreli lig usulü oynanacak. İlk dörde kalan takımlar yarı finale yükselecek. 1. İle 4., 2. İle de4. Karşılaşacak.  Bu maçların galipleri final oynarken mağlupları ise üçüncülük için karşı karşıya gelecekler.

Turnuva Boyunca Altyapılar Kendilerini Gösterecek

Ayrıca turnuva boyunca Ünye Gençler Birliği, Ünye Gücü Futbol Kulübü, Fevzi Çakmak Futbol Kulübü, Ünye 1957 Spor Kulübü ve Ünye Futbol Kulübü minikleri de birbirleriyle dostluk mücadelesi yaparak yeteneklerini gösterme fırsatı bulacaklar.

Bölgenin bayan takımlarından Ordu Rusubat Bayan ve Ünye Gücü Bayan Takımları da yarın saat 20:00’de dostluk maçı yapacak.

Başlama Vuruşunu Belediye Başkanı Tavlı Yapacak

Turnuvanın başlama vuruşunu Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı saat 20:00’de oynanacak olan Önder Büfe-Sarah Moda karşılaşması ile yapacak.

Günün ikinci maçı ise saat 21:00’de Elmacılar İnş.-Köroğlu Kuyumculuk arasında oynanacak.

Turnuvanın fikstürü aşağıdaki gibidir;

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-