eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

OBB ÇEVRE KORUMA DAİREDE AYLARDIR SORUN DEVAM EDİYOR

OBB ÇEVRE KORUMA DAİREDE AYLARDIR SORUN DEVAM EDİYOR
29 Haziran 2019 - 11:26

Gazetemiz whatsapp hattına gelen ihbara göre Ordu Büyükşehir Belediye Personeli sıkıntılı günler geçiriyor.

HAŞERE İLE MÜCADELE ORDU’SU İŞ BAŞINDA Haberimizin ardından gazetemize yapılan ihbarda madalyonun diğer yüzünün karanlık olduğu ve bu yönününde yazılması yönünde sitemkar talepler oldu.

Bizde Objektif yayın ilkemiz nedeniyle çalışmalarını dün övdüğümüz   Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı Veteriner Hekimliği Müdürlüğü Vektörel Mücadele İlaçlama Birimindeki görünmeyen sıkıntıların dile getirildiği gazetemiz whatsapp hattına gelen ihbarı yayınlıyoruz.

BÜYÜKŞEHİR TAŞERON PERSONELİ MAĞDUR  İDDİASI

Gazetemiz ile paylaşılan bilgilere ve sorunlara  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ne kadar vakıf bilmiyoruz.Lakin Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı Veteriner Hekimliği Müdürlüğü Vektörel Mücadele İlaçlama Biriminde  eski yönetim zamanından kala sıkıntıların devam ettiği ve personelin 10 aydır mağdur edildi iddiası var.

GAZETEMİZE ULAŞAN İHBARI AYNEN YAYINLIYORUZ

7/24 çalışan vektörel mücadele birimi Ordu/Fatsa/Ünye’den oluşan personeller vatandaşı mağdur etmiyor. Ama belediyenin ihale ettiği haşere ilaçlama firması Ordu Büyükşehirinde haberi olmasına rağmen personeli 10 aydır mağdur ediyor.Hak işleri alan firma  iki aydır maaş vermiyor. İlaçlama firmasının bu hafta ihalesi var. Personel aynı firmanın ihale almasından korkuyor .Maaşlarını alamamaktan endişeli personel ,seslerini duyursalar işten atılma korkularıyla karşı karşıyalar.bakan beyin haberi olup olmaması ise belirsiz .

OLAYIN TAKİPÇİSİYİZ

Sorumlu gazetecilik örneği gösterek, yukarıda geçen söz konusu iddiaları  personelin mağduriyetlerin  son bulmasını adına başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e  ,Büyükşehir ve şirket yetkililerine iletiyoruz.

Önümüzdeki günlerde bu iddiaların ve mağduriyetlerin çözümü noktasında ne tür gelişmeler yaşanacak takipçisi olacağız.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-