eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
03 Temmuz 2019 - 10:56

03.07.2019

BAKİYE ÇİVİSİ VEFAT ETTİ

Aslen Taflancık Taslaklı mahallesinden olan Merhum Hüseyin Çivici’nin eşi, Ahmet Çivici’nin annesi, Hüseyin, Fatih ve Furkan Çivici’nin babaanneleri, Merhum Yaşar Mıdıkoğlu, Naci Ocak ve Harun Günkur’un kayınvalidesi Bakiye Çivici vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Merkez Büyük Cami’de kılındıktan sonra Taflancık mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

HATUN TOPRAK VEFAT ETİ

Çaybaşı Çandır mahallesinden Reşit Toprak’ın eşi, Mustafa Torak’ın annesi Hacı Hatun Toprak vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çaybaşı Merkez Cami’de kılındıktan sonra Çandır mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

KİBAR İKİZ VEFAT ETTİ

Kumru Divanıtürk Tecirler mahallesinden Cemal, Altun, Yılmaz ve Mustafa İkiz kardeşlerin babaları Celal Eryal, Musa Kubuz, Yaşar İkiz, Çetin İmece ve Mehmet Kudüş’ün kayınpederleri Kibar İkiz vefat etti.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılındıktan sonra Kumru Divanıtürk mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

ELVEDA DEMİRER VEFAT ETTİ

Merhum Hüseyin Demirel’in eşi, Mehmet Ali Demirel’in annesi, Elveda Demirel vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Erenyurt Hasanlı Mahalle Cami’de kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

MUSTAFA CİĞERCİ VEFAT ETTİ

Sahilköy Alan mahallesinden Merhum Şükrü Ciğerci’nin oğlu, Merhum Ömer, Ahmet, Mehmet, Nevzat ve Mahmut Ciğerci’nin kardeşi, Osman, Şükrü, Hasan, Hüseyin ve Fikri Ciğerci kardeşlerinin babaları, Hasan Kahveci ve Cemal Yılmaz’ın kayınpederi Mustafa Ciğerci vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Göbü Alan Cami’de kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-