eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ÜNYE 1957 SPOR BASIN SÖZCÜSÜ ŞENER’DEN BOMBA AÇIKLAMA

ÜNYE 1957 SPOR BASIN SÖZCÜSÜ ŞENER’DEN BOMBA AÇIKLAMA
05 Temmuz 2019 - 1:35

Ünye 1957 Spor Hamza Alp başkanlığında yeni yönetimi ile iddialı bir şekilde hazırlanırken beklenmedik ayrılıkla sarsıldı.

Kısa bir süre önce yönetime gelen ve Ünye1957spor basın sözcüsü görevini yürüten iş adamı Hüseyin Şener yönetim üyeliğinden istifa etti.

Hüseyin Şener  istifa gerekçesi olarak sağlık sorununu gösterdi.

Bilindiği gibi kısa bir süre önce iş adamı Hüseyin Şener ciddi bir rahatsızlık geçirmiş ve tedavi altına alınmıştı. Doktorların heyecandan, stresten uzak durmasını tavsiye ettiği Şener,  ailesinden gelen baskılar üzerine istemeyerek de olsa bu kararı aldığını belirtti.

İş adamı Hüseyin Şener gazetemize yaptığı özel açıklamada,

Ünye1957Sporu kısa bir süre önce borçsuz bir şekilde devraldık,umarım arkadaşlarım aynı aldıkları gibi kulübü teslim ederler . Öncelikle bu sıkıntılı süreçte  ateşten gömleği giyen Hamza Alp ve yönetici arkadaşlara  teşekkür ederim

Gecen sezon bu konuda Ünye 1957spor için özveriyle çalışan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, kısıtlı imkanlarla takımı bir yerlere getirmeyi başaran başkan Murat Ülgen ve ekibi, hocalar ve eski Ünyespor emekçilerine teşekkürü bir borç biliyorum.Bizlere sırtında borç yükü olmayan bir takım teslim ettiler.

Ünyepor’un  ömür boyu çalışanıyız

Ünye1957 sporu daha iyi yerlere getirmek için yola çıktığımız kutsal görevde yukarıda bahsettiğim nedenlerden dolayı üzülerek ayrılıyorum. Bu demek değildir ki Ünyespor’a hizmetimiz devam etmeyecek. Biz gerek faal ,gerekse dışarıdan her zaman yeşil-beyazlı forma için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Bu bir veda değildir.

Başarı birlik beraberlik ile gelir

Biliyorum ki Hamza Alp ve yönetimdeki arkadaşlarım Ünye1957 Sporu uzun yıllardır aradığı ve hak ettiği başarıyı, Ünyepor emekçileri, evlatları, hocaları ve büyük taraftarıyla kenetleşerek gerçekleştireceklerdir.

Buradan yönetimdeki arkadaşlarıma ve başkan Hamza Alp’e başarılar diliyor her zaman sonuna kadar destekçileri olacağımı belirtmek istiyorum.

Ünyespor bizim için sadece bir isim değil, bir tutkudur . Şimdiden herkese teşekkür ediyor saygılar sunarım’’dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-