eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Mahalleli Çöken Mazgallardan Şikayetçi

Mahalleli  Çöken Mazgallardan Şikayetçi
08 Temmuz 2019 - 3:17

Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri, mahallelerinde yapılan asfalt çalışmaları sırasında çöken mazgal kapağının onarılmasını istiyor. 

Fevzi Çakmak Mahallesinde yapılan asfalt çalışması esnasında mazgal kapağının çökmesi, yolda kasis oluşmasına neden oldu. Bu kasis ise araçların zarar görmesine sebep oluyor. 

Fevzi Çakmak mahalle sakini Yaşar Yıldız, konu ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada çöken mazgal kapağının oluşturduğu kasisten dolayı en az 50 tane aracın ön kapaklarının ve ön şaselerinin zarar gördüğünü belirterek, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden ve Ünye Belediyesi’nden yardım istedi. 

Fevzi Çakmak Mahallesi Sakini Yaşar Yıldız sözlerine şu şekilde devam etti;

 Fevzi Çakmak Mahallesi asfalt çalışması esnasında mahallemizde bulunan mazgal kapağı çöktü. Mahallemizin Yeni Cami ve pazar caddesine geçişlerde yolun eğimli olmasından ve çöken mazgal kapağının oluşturduğu kasisten dolayı arabaların altları yola vuruyor. Sağ taraflarda yaya kaldırımı olduğu için insanlar yoldan geçerken, araç sahipleri kasisi bilmediklerinden dolayı arabaları zarar görüyor. Kasisi bilenler ise arabalarını  yolun sağıdan veya solundan geçiriyorlar ve yaya kaldırımlarına çıkıyorlar. Burada çok büyük bir tehlike var.

Bu yoldan geçen 20, 30 hatta 50 tane aracın ön kapakları ve ön şaseleri zarar görmüş durumdadır. Hem yayalarımız hemde araçlarımız zorluk yaşıyor. İnsanlar için büyük engel yaratan bu yolun  Ünye Belediyesi veya Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bir an önce ele alınmasını istiyoruz. Bu yolun ve çöken mazgalın yapılmasını rica ediyoruz.”dedi

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-